Honor T1 tablet – 3G és korrekt hardver alumínium köntösben

Farkas Norman - 2014. december 16.

Egy táblagép képében mutatkozott be a Huawei által életre hívott Honor márka legújabb képviselője. A 130 eurós Honor T1 fém burkolatot, 8 colos HD kijelzőt, négymagos procit és 3G modemet is kínál, viszont fedélzetén – egyelőre – nem a legfrissebb Android fut.

A Honor egy új, megfizethető táblagéppel bővítette kínálatát. A 130 euróba kerülő T1 érdekessége az ebben az árszegmensben elég ritkának számító 3G modem, amivel sok vásárlót magához vonzhat.

Kedvező ára ellenére a Honor T1 nem kelti olcsó eszköz benyomását, sőt kifejezetten prémium kisugárzást kölcsönöz neki az unibody alumínium burkolat. A 8 hüvelykes, 1280 x 720 pixel HD felbontású érintőkijelzővel szerelt gép működés során sem okozhat csalódást, erről a négymagos 1,2GHz-es Snapdragon 200 processzora gondoskodik, amit 1GB RAM, 8GB belső tárhely microSD kártyával bővíthető) és 4800mAh kapacitású akkumulátor vesz körül.

 

 

A 210,6 x 127,7 x 7,9 milliméteres és igen könnyű táblagép képalkotási képességeit egy 5 megapixeles hátlapi és egy VGA előlapi kamera határozza meg – előbbi teljesen rendben van ebben a szegmensben, de utóbbi lehetne HD a jobb minőségű videocsevegés érdekében. A nagyobb felbontású előlapi kamera hiánya mellett a nem túl friss Android verzió szúrhat még szemet a felhasználóknak, a Honor T1 ugyanis 4.3 Jelly Beannel kezdi meg hódítását a piacon.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza