Magyar appok gyűjteménye a Windows Phone áruházban

Kütyü Magazin - 2014. december 12.

Már elérhető a Windows Phone áruházban az appajánló app, az AppTár, amelyben a legújabb és legizgalmasabb magyar fejlesztésű appokat gyűjtenek és ajánlanak a felhasználóknak a Microsoft Magyarország szakemberei. Az AppTár nem egy statikus alkalmazás, tartalma rendszeresen változik majd.

A Microsoft szakemberei összeválogatták a felhasználók számára az új és érdekes hazai applikációkat, melyből egy gyűjteményt is készítettek. A magyar fejlesztésű alkalmazások tárháza AppTár néven érhető el.

 

 

Íme egy kis ízelítő, mely az ünnepi készülődésben is sokat segíthet:

A tennivalók megjegyzésében és rendszerezésében szakértő a One Note, a digitális jegyzetfüzet Microsofttól. Használatával egyetlen ajándékról vagy üdvözlő üzenet elküldéséről sem feledkezünk meg. 

Spotify ­– a zenelejátszó app, ha már nem bírjuk karácsonyi hangulat nélkül. 

Kedves, vicces, abszolút karácsonyi hangulatú üdvözlet küldésében segít a North Pole Photo Booth. 

Az ünnepi menü összeállításában számíthatunk az MSN Gasztronómiára. Az alkalmazásban nemcsak recepteket, hanem egy komplet gasztronómiai gyűjteményt találunk: főzőiskola, bevásárlólista, sztárséfek tippjei, étrendtervező, valamint borok és koktélok gyűjteménye van benne. 

A jól ismert játék karácsonyi kiadása, az Xmas Jewels is helyet kapott a listában.

Sajnos nem mindenkivel találkozhatunk karácsonykor, akivel szeretnénk. De nem kell lemondani a kapcsolatról a Skype-pal, amely ingyen letölthető a Windows Phone Áruházban. 

Az EMMA, az első magyar mobil asszisztens is hasznos segítség lehet egy fonmtos döntés során.

 

 

Vissza