Egységes biztonsági rendszert fejlesztett a ZyXEL

Kütyü Magazin - 2014. december 8.

Új, egységes biztonsági rendszert vezetett be a piacra a tajvani ZyXEL. Az USG Extreme sorozat tagjai átfogó védelmet kínálnak vállalkozások számára, biztosítva a folyamatos kommunikációt, valamint a rejtett kódok és vírusok állandó szűrését. 

A vállalkozások bővülésével párhuzamosan a belső hálózatuk is folyamatosan fejlődik és egyre nagyobb forgalmat generál. A közelmúlt trendjei, mint a „BYOD” („Hozd a saját eszközöd”) és az „Internet of Things” még tovább gyorsították ezt a folyamatot, az állandó, megbízható Wi-Fi csatlakozás alapkövetelménnyé vált minden munkahelyen. 

A ZyXEL USG 1900/1100 átjárói a legújabb igényeknek megfelelően egységesen kezelik a hálózatok biztonsági műveleteit, garantálva az elektronikus kommunikáció folytonosságát. Az eszközök hatékony megoldást kínálnak a webes applikációk ellenőrzésére és blokkolására, elősegítik a folyamatos és akadálymentes munkavégzést, amivel hosszú távon növelni képesek a vállalkozások produktivitását.

 

 

 

A sorozatOt egy erős multi-core platformra tervezték, támogatja a mobil szélessávot, és az USB modemek széles kínálatát a hátsó WAN csatlakozókon keresztül. Biztonsági jellemzői egészen a továbbfejlesztett SSL ellenőrzésig terjednek, amivel blokkolni képesek a kódokba rejtett vírusokat és a rosszindulatú programokat.

A rendszerhez tartozó Új Generációs Tűzfalak (NGFW) átfogó anti-malware védelemmel hatékony irányítást tesznek lehetővé az olyan népszerű webes alkalmazások felett, mint a Facebook, a Google Apps, a Netflix vagy más vezető intelligens applikációtechnológiák. 

A széria integrált WLAN kontrollerével egyszerre 18 hozzáférési pontot képes menedzselni. A ZyXEL AP kontroller technológiával integrálva a Wi-Fi lefedettséget a szükséglettel arányosan növeli a kulcsfontosságú területeken, mint pl. a meeting szobák vagy a recepció.

 

 
Vissza