Férfias kütyük a csuklón – Casio órák a színen

Kütyü Magazin - 2014. november 27.

A CASIO két férfias prémium karóra sorozattal rukkolt elő: a G-Shock GPW-1000 és az Edifine EQB-500 modellcsaládokkal. Az órákat kimondottan az extrém körülményekhez tervezték.

G-Shock GPW-1000

A G-Shock GPW-1000 a világ első hibrid időkövető rendszerével egyszerre képes GPS- és rádióhullámú időkalibrációs jeleket venni. Így a karóra a világon bárhol a pontos időt mutatja sűrű erdőktől a sivatagi dűnékig, a nyílt tengeren, épületektől körülvéve és belső terekben is.  Külföldi utazások során különösen hasznos, hogy a karóra GPS jel alapján mindössze 7–60 másodperc alatt, gombnyomásra megállapítja az aktuális földrajzi helyzeted és a pontos időt.                  

A másodlagos számlapnak köszönhetően pedig a pillanatnyi helyi időt és a második időzóna idejét is egyetlen pillantással megismerhetjük.A Triple G Resist kialakítás miatt a GPW-1000 ellenáll az ütéseknek, a centrifugális erőnek és a rázkódásnak, miközben a G-Shock óráktól elvárható tartósságot és pontosságot nyújtja. A strapabíróságot tovább növeli a tartós, szénszálbetétes csat és a karcálló gyémántszerű szénbevonat (DLC-bevonat).

Edifice EQB-500 

Az Edifice EQB-500 modellben található Bluetooth 4.0 és Low Energy LSI technológiák tökéletes kapcsolatot teremtenek az okostelefonod és a karórád között. A karóra átveszi a telefon által érzékelt világidőt és a beállított ébresztéseket, és ha másik időzónába érkezel, a Bluetooth kapcsolat segítségével pontosítja magát! Sőt, azonnal jelzi, ha megszakad a kapcsolat, így időben reagálhatsz, ha telefonod illetéktelen kezekbe kerülne!

Az Infinity Red Bull Racing F1 csapat az Edifice hivatalos partnereként minden évben limitált darabszámú, díszdobozos karórával ünnepli az együttműködést. Idén erre a modellre esett a választás, a közös fejlesztés eredménye pedig az F1 csapat színvilágát idéző, és annak logójával ellátott EQB-500RBK. A zafír kristályüveges, nemesacél tokozású, rezgésálló karóra fényenergiával működik, a repülő üzemmód, a bejövő email értesítés, valamint a telefonkereső funkció pedig tökéletessé teszik a karórát.

 

 

 

Kulcsszavak: Casio, karóra, férfiak
Vissza