Videómegosztó alkalmazás a Galaxy mobilokra

Czipperer Dia - 2014. november 21.

A dél-koreai techóriás bemutatta Galaxy eszközökre szánt Milk Video alkalmazását, mely egy számos frrásból táplálkozó új közösségi videómegosztó alkalmazás. 

A Samsung internetes rádiószolgáltatása, a Milk Music után most egy videómegosztó alkalmazással rukkolt elő, amelyet Milk Video névre kereszteltek. A felhasználók tehát az appon keresztül böngészhetnek különféle videótartalmak között.

Az itt található videók több forrásból származnak, többek között a YouTube, a Buzzfeed, a College Humor és a Funny or Die oldalakról is vannak tartalmak. Néhány márka, mint például a Funny or Die vagy a Red Bull Studios is készített exkluzív tartalmat kifejezetten a Milk Video számára.

Az alkalmazás egyik nagy előnye, hogy hirdetésmentes, sem az alkalmazásban, sem pedig az egyes tartalmakban nincsenek reklámok. Azonban nagy hangsúlyt fektetnek a megosztásra, és a felhasználók követhetik egymást, hogy megtudják, melyek a legnépszerűbb videók barátaik körében.
 


A bejelentkezéshez egyelőre Facebook bejelentkezési adatok szükségesek, így csak azok tudják használni, akik a közösségi oldalon is jelen vannak. A vállalat elmondása szerint a jövőben már meglévő Samsung fiókkal is igénybe lehet majd venni.

A Milk Video ingyenes, ám csak a Samsung Galaxy okostelefonnal rendelkező felhasználók számára érhető el. Az app a táblagépekkel nem kompatibilis, ahogy más eszközökkel sem. Egyelőre nem beszéltek arról, hogy a jövőben más típusú készülékekkel is használható lesz-e.

 

Forrás: Mashable.com, Kép: cnet.com, samsung

Vissza