Képeken a HTC-féle Lollipop

Farkas Norman - 2014. november 20.

Felbukkant egy csokornyi képernyőkép, amelyek azt mutatják, hogy a HTC igen jól halad a Sense felületet futtató készülékeire szánt Android 5.0 Lollipop szoftverfrissítés fejlesztésével. A tajvani gyártó ígérete szerint egyébként legkésőbb február elején elérhető lesz az update.

Mint tudjuk, a HTC korábbi ígérete szerint február első napjáig elérhető lesz az Android rendszer legfrissebb verzióját tartalmazó szoftverfrissítés a Sense kezelőfelülettel ellátott One M8 és One M7 készülékekre. A Sense-hez igazodó firmware fejlesztése biztosan nem gyerekjáték, legalábbis erre utal, hogy ugyanezen modellek natúr Android rendszert futtató Google Play Edition kiadásaira már ezen a héten kiadja a Lollipopot a tajvani gyártó.

A napokban megjelent a Twitteren néhány képernyőkép, melyek bíztatóak lehetnek a One M8 és One M7 tulajdonosok számára, ugyanis azt jelzik, hogy a HTC jól halad a frissítés fejlesztésével.

A fotókból többek között az is kiderül, hogy a vállalat nem nagyon szabta át az alap Lollipop lezárt képernyőjét, a legutóbbi alkalmazások pedig kényelmesen kezelhető formában, kártyás nézetben jelennek meg. A gyors beállítási lehetőségeket, illetve az értesítéseket tartalmazó, redőnyszerűen lehúzható felület ötvözi az új Android és a Sense 6 elemeit, így egyfajta hibrid megoldásnak tekinthető.

 

 

 

 

Bár további szoftveres újításokról nem árulkodnak a képernyőképek, felbukkanásuk remekül szemlélteti a HTC igyekezetét, aminek eredményeképp akár jóval február előtt is megjelenhet a várva várt Android 5.0 Lollipop update a One M8 és a One M7 zászlóshajóra is.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza