Az Amazon is Android Wearben utazik

Czipperer Dia - 2014. november 20.

Nem egy új okosórát fejleszt a kereskedelmi óriás, viszont az okosórák tulajdonosának dolgát könnyíti meg azzal, hogy frissítette androidos alkalmazását, mely már az Android Wear rendszerű órákat is támogatja.

Az Amazon kedden jelentette be, hogy Android alkalmazása megújult, a jövőben Android Wear támogatással is rendelkezik majd. Mindez azt jelenti, hogy a Wear alapú okosórákon is fut az applikáció, így például a Gear Live, a Moto 360 és az LG G Watch R fedélzetén is.

A hangvezérléssel pedig nagyon egyszerű elindítani és kezelni is az appot, hiszen elég csupán két utasítást adni: „OK, Google” és „Start Amazon”, majd a keresésénél szintén hang alapján lehet böngészni a kínálatban.


Egyelőre nincs lehetőség az eredmények rendezésére, viszont a képek szinte azonnal megjelennek, és be lehet állítani, hogy egy kattintással lehessen vásárolni az Appon, valamint az órán keresztül, anélkül, hogy a telefonhoz hozzá kellene nyúlni.

Amennyiben ez valakinek mégsem tetszik, az „Open on Phone”, vagyis a megnyitás a telefonon opció segítségével a mobileszközön is felülvizsgálhatja a vásárlás részleteit.  Az új applikáció akkor is jó szolgálatot tesz, ha már van egy adott kívánságlistánk, hiszen közvetlenül a csuklónkról további elemeket adhatunk hozzá.

Egyelőre még nem tudni, milyen jövőbeli fejlesztések várhatók az Amazon háza táján, ám a Mashable szerint egy későbbi frissítéssel akár az aktuális pozíció alapján a drónnal való szállítás is lehetővé válik majd.

 

Forrás: Mashable.com; Képek: droid-life.com; phandroid.com

Vissza