Úttörő csatlakozási megoldások a ZyXEL-től

Kütyü Magazin - 2014. november 13.

Jelenleg a szélessávra csatlakozni képes eszközök száma világszinten háztartásonként átlagosan 5.7-re tehető. Számuk folyamatosan nő, jórészt HD- és multimédiás fájlokat töltenek le és fel, valamint osztanak meg egymással. A vezetékes kapcsolatok már idejét múltnak számítanak, és a szolgáltatóknak meg kell találniuk a megoldást ezek újraszervezésére.

A „Internet of Things” trend növekvő népszerűsége miatt az átjárók és a kontrollerek is új kihívással találták szembe magukat. A tajvani ZyXEL-nek, mint a hálózati fejlődés egyik globális szereplőjének kiemelt célja személyre szabott, költséghatékony megoldásokat nyújtani a magasabb minőségű és nagyobb kapacitással rendelkező infrastruktúra kiépítéséhez.

A ZyXEL válasza a trendekre

A gyártó többek között az új VMG8924/VMG8948 modelljével igyekszik segíteni a szolgáltatóknak a befektetés realizálásában. A VDSL 2 vektoring technológia és az FTTx szolgáltatások együttesen megszüntetik a kapcsolatok közötti áthallást, és biztosítják a zökkenőmentességet a DSL és a vezetékes kapcsolatok között. A DSL kötődés és a DSL/Ethernet WAN interface kombinációjaként a ZyXEL sorozata rugalmas teljesítményt kínál. 

A fiber-to-the home Triple Play szolgáltatás a televízió és a telefon kapcsolatát segíti elő. A termék moduláris alváza, az OLTI2412/2406 szintén rugalmasságot biztosít a szolgáltatóknak, akik ezzel költséghatékonyan implementálhatják a vezetékes és vezeték nélküli technológiákat és a telepítési modelleket hálózatukhoz.

A maximum 2048/1024 GPON csatlakozással a ZyXEL OLTI biztosít továbbá egy 32/16 aktív vezetékes hozzáférési csatlakozást. Mindemellett menedzsment kártyákkal és erőforrás modulokkal konfigurálhatóak a komponensek, így a hálózati stabilitás egy új szintre léphet.

 

Vissza