Képeken a Snapdragon 810 procival szerelt Vivo Xplay 5S

Farkas Norman - 2014. november 10.

Megjelent néhány jó minőségű fotó a Vivo leleplezésre váró csúcsmobiljáról. Ha hihetünk a képeknek és a hozzájuk mellékelt tudáslistának, a kínai újdonság szupererős és szuperkarcsú, ám könnyen előfordulhat, hogy a gyártó marketing osztálya csak lódított, hogy felkeltse a világ figyelmét.

A kínai Vivo megszellőztetett néhány anyagot következő zászlóshajójáról, mely az Xplay 5S nevet viseli. Nem tudni, hogy ez a modell-e az, amelyikről a cég korábban állította, hogy 3,8 milliméteres vagy hasonló karcsúsággal büszkélkedhet, de az biztos, hogy egy igencsak vékony és emellett ütős készüléknek ígérkezik.

Az első képen az Xplay 5S látványterve látható, a második – amin egy MacBook Air fedlapján fekszik – pedig a jövevény karcsúságát hivatott hangsúlyozni.

 

 

A fotók mellett olvasható leírások alapján a telefon 6 hüvelykes, 2560 x 1440 pixel (QHD) felbontású kijelzőt, Snapdragon 805 vagy Snapdragon 810 processzort, 3GB RAM-ot, 13 megapixeles hátlapi kamerát és 3500mAh kapacitású akkumulátort tudhat magáénak, s mindezt sikerült belezsúfolni egy csupán 3,94 milliméter vastag házba.

A fentieken túl két élőfotó is napvilágra került az órisámobilról. Az egyiken a készülék microUSB portot és két hangszórót felvonultató alja tárul elénk, míg a másik a hátlapot leplezi le, amelyen jól megfigyelhető a 13 megapixeles, LED villanóval támogatott kamera, illetve egy ujjlenyomat-olvasónak tűnő elem is.

 

Volt már rá példa, hogy a Vivo marketingesei hamis infókat tettek közzé a cég újdonságairól a figyelemfelkeltés érdekében, ezért nem árt némi fenntartással kezelni a fenti infókat és képeket, bármennyire is tűnnek valódinak. 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

 

Vissza