Kapható az iPhone 6 a Tescóban

Kütyü Magazin - 2014. november 10.

Az Apple legújabb termékének sikeres fogadtatását jelzi, hogy a hazai szolgáltatóknál jellemzően csak előrendeléssel juthatnak vágyott új telefonjukhoz az iOS rajongók. A Tesco Mobile azonnali megoldást kínál: a virtuális szolgáltató kínálatában az iPhone 6 már megtalálható a nagyobb Tesco áruházak polcain.

November elejétől a magyarországi fogyasztók számára is elérhető az Apple legújabb modellje, az iPhone 6, így az ország valódi Apple lázban ég. Az iPhone 6 készülékek egyelőre ritkák, mint a fehér holló, hiszen a termék népszerűségének köszönhetően hamar elkapkodják őket. A különleges telefon iránti érdeklődésre építve a Tesco Mobile kínálatában is elérhető az iPhone 6 alapmodellje, feltöltőkártyás konstrukcióban.

Az idei iPhone több szempontból is szakít az Apple-hagyományokkal. A készülék jóval nagyobb méretű elődeinél: az iPhone 6 4,7 kijelzővel kapható. A méretbeli változás mellé a termék vadonatúj formatervet is kapott, valamint a nagyobb házba az eddigi iPhone-okat nagyságrendekkel túlszárnyaló akkumulátor is helyet kapott, így az iPhone 6 akár két napot is kibír egyetlen feltöltéssel.
 


A Tesco Mobile polcain az iPhone 6 4,7 hüvelykes kijelzővel, 16 GB-os memóriával, Apple garanciával vásárolható meg, összesen 69 Tesco hipermarketben, korlátozott mennyiségben. A készülék ára 2000 forintos lebeszélhetőséggel 219.990 Ft. A Tesco Mobile téli akciójában azonnali egyenlegfeltöltés esetén további kedvezmény érhető el: 20.000 ft feltöltése esetén az iPhone 6 készülék ára csak 211.990 Ft. A készülék megvásárlása esetén is érvényesek a Tesco Clubcard lojalitás program kedvezményei, így az iPhone 6 vásárlók például 219 belföldi INGYENpercre is jogosultak a vásárlást követő hónapban

 

Vissza