Így forog az Oppo N3 kamerája [Videó]

Farkas Norman - 2014. október 15.

Az Oppo elárulta, hogy milyen képalkotási képességekkel vértezte fel az október végén bemutatkozó N3 csúcsmobilt, mit több egy kedvcsináló videót is közzétett, amelyen láthatjuk, hogy magától forog a készülék kamerája.

Mint tudjuk, az Oppo október 29-én, Szingapúrban mutatja be új kameramobilját, az N3-at. A gyártó folyamatosan tartja a rajongókat egy-egy a telefonnal kapcsolatos hírmorzsával, így már azt is megtudhattuk például, hogy burkolata pehelysúlyú alumínium-lítium ötvözetből készül.

A legutóbbi pletykák és kiszivárgott infók szerint a jövevény elég ütős hardverrel dicsekedhet: működéséről állítólag egy négymagos Qualcomm Snapdragon 805 processzor gondoskodik, amit 3GB RAM egészít ki. Mint kiderült, ehhez az összeállításhoz 5,9 hüvelykes Full HD kijelzőt és a 16 megapixeles, 1/2,3”-os érzékelővel szerelt forgatható kamerát csapott hozzá az Oppo, így az N3 egy vérbeli csúcsmobilnak tekinthető.

 

 

A gyártó a mai napon egy kedvcsináló videóval lepte meg az N3-ra váró rajongókat. A cirka félperces felvétel a készülék legizgalmasabb elemét, a forgatható kamerát mutatja be, ami – ahogy az látható a videóban – automatikusan forog egy beépített kis motornak köszönhetően, nem manuálisan kell állítgatni, mint az elődmodell Oppo N1 esetében.

 

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza