Magyarországra érkezett a jó áron 4G-t kínáló LG F60

Kütyü Magazin - 2014. október 13.

Mától Magyarországon is kapható az LG F60 okostelefonja. A vállalat LTE-képes mobilkínálatának legújabb, középkategóriás tagjatöbbek között négymagos processzorral és az LG új kezelőfelületének előnyeivel kívánja meghódítani a 4G LTE hálózatra váltó felhasználókat.

A 4G LTE támogatásnak, az 1,2 GHz-es négymagos processzornak és az Android 4.4 KitKat operációs rendszernek köszönhetően a nemrég bemutatott, mától hazánkban is elérhető LG F60 igazán élvezetes felhasználói élményt nyújt. Az újdonság vékony és elegáns, kompakt készülékházában 4,5 hüvelykes IPS-kijelző és 2100 mAh-s akkumulátor kapott helyet, amelyek teljesítmény, tömeg és méret szempontjából is tökéletes egyensúlyt teremtenek a hosszan tartó szórakozáshoz és hatékony munkához egyaránt.

Az F60 sokat merít a széles körben elismert, többek között a Red Dot Awards szakértői zsűrije által is díjazott LG G3 egyedülálló szolgáltatásaiból:

  • A Gesture Shoot-nak, azaz a kézmozdulattal történő fényképezésnek köszönhetően a felhasználónak elég ökölbe szorítani a kezét a lencse előtt, így automatikusan elindul a 3 másodperces visszaszámlálás a felvétel elkészítéséig.
  • Az előlapi kamerafény használatával az előnézeti képernyő mellett fényes fehér háttér jelenik meg a kijelzőn, amely növeli az arc megvilágítását szelfi üzemmódban.
  • A Touch & Shoot, azaz az érintéssel fényképezéssel gyorsan és könnyen megörökíthetők a különleges pillanatok: a kijelző bármely pontját megérintve a kamera automatikusan fókuszál és fényképez, egyetlen mozdulattal.
  • A Knock Code segítségével az F60 egyetlen egyszerű mozdulattal feloldható – elég lekopogni az előre beállított mintát a telefon kijelzőjén.

 

„Vállalatunk legújabb LTE-képes okoselefonja a mai legfejlettebb vezeték nélküli hálózatot maximálisan kihasználó mobileszköz, amely prémium megoldást kínál kedvező áron azon felhasználók számára, akik a lehető leggyorsabb mobilélményre vágynak” — mondta Piro Péter, az LG Electronics Magyar Kft. magyarországi értékesítési vezetője.

Az LG F60 ajánlott fogyasztói ára bruttó 61 ezer forint. A készülék a hazai szolgáltatók közül jelenleg a Telekom kínálatában található meg, ahol előfizetéses konstukcióban akár ingyen is elérhető.

Fő paraméterek:

- Chipkészlet: 1,2 GHz-es Qualcomm négymagos processzorral

- Kijelző: 4,5 hüvelykes WVGA (207 ppi)

- Memória: 1 GB RAM / 4 GB, 8 GB

- Kamera: 5 MP (hátoldali) / 1,3 MP (előlapi)

- Akkumulátor: 2100 mAh

- Operációs rendszer: Android 4.4.2 KitKat

- Méret: 127,5 × 67,9 × 10,6 mm

- Hálózat:  4G LTE

- Kapcsolat: Bluetooth 4.0 / Wi-Fi / A-GPS

- Színek: fekete / fehér

 

Vissza