Egy ismeretlen Lenovo karperec bukkant fel az FCC oldalán

Czipperer Dia - 2014. október 6.

Néhány hónappal azután, hogy kiderült, a Lenovo is dolgozik egy okoskarkötőn, fel is bukkant az eszköz a Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) oldalán. Igaz, még nem volt hivatalos bejelentés.

A Lenovo ugyan még nem jelentette be okoskarkötőjét, ám felbukkant az SW-B100 modellszámra hallgató karperec az FCC oldalán. A karperecről egy kép is felkerült, ahol egy vonalzó szemlélteti, mekkora okoseszközzel van dolgunk.

A FCC-n egy felhasználói kézikönyvet is közzétettek, melyből kiderül, hogy a Bluetooth alapú (4.0) karkötő nemcsak a futás során is hasznos útitárs, hane, egy fitneszeszközhöz híven a szívritmust és az alvási szokásokat is nyomon követi. Ezen kívül az elégetett kalóriákról is informál, valamint lépésszámláló funkcióval is rendelkezik.

Ezen felül még vízálló is, IP67 tanúsítványt kapott. Android, iOS 7 és Windows Phone 8 alapú eszközökkel is képes együttműködni. A fentieken túl pedig még a bejövő hívásokról is üzenetről is értesíti a felhasználót.
 


Az eszköz első ránézésre nem tűnik nagy durranásnak, hiszen még kijelzője sincs. A színösszeállítás sem éppen a legelegánsabb: narancssárga és fekete kombinációban pompázik. Ám a sporteszközök tekintetében nem ritka ez a párosítás.

Egyelőre még nem tudni, mikor és milyen árcédulával kerül piacra az eszköz. Sokan már az IFA-ra datálták a bejelentést, ám a pletykák ezúttal nem igazolódtak be.

 

Forrás: Slashgear.com

Kulcsszavak: Lenovo, okos karkötő, FCC
Vissza