Újabb 22 országban kaphatók az új iPhone-ok

Czipperer Dia - 2014. szeptember 26.

Újabb nevekkel bővült az iPhone 6 és 6 Plust forgalmazó országok száma. Magyarország még egyelőre nincs köztük, de például a szomszédos Ausztriában már beszerezhetők.

Szeptember 9-én mutatták be az új iPhone-okat a nagyközönségnek, szeptember 19-től pedig már el is kezdték őket árusítani. Igaz, csupán 10 országban volt kapható első körben, ám most újabb 22-vel bővült a lista. 

A készülékekért azonban borsosabb árat kell fizetni, mint az Egyesült Államokban, legalábbis, ami Új-Zélandot illeti. Az iPhone 6 kezdőára 999 NZD (körülbelül 792 dollár), az iPhone 6 Plusért pedig 1149 új-zélandi dollárt, vagyis nagyjából 911 dollárt kell kicsengetni.
 

A táblázatban pirossal jelölve az amerikai árat láthatjátok


A többi 21 ország a szigetország mellett, ahol megvásárolhatók az új modellek: Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Írország, Isle of Man, Olaszország, Liechtenstein, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Portugália, Qatar, Oroszország, Szaúd-Arábia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tajwan, Törökország és Egyesült Arab Emirátusok.

Az iOS 8.0.2-es frissítése is megjelent már a félresikerült 8.1-es verzió után. Ennek részleteiről a Máris megérkezett az iOS 8.0.2 című anyagunkban olvashattok.

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza