LG L Fino és L Bello – októbertől Magyarországon

Kütyü Magazin - 2014. szeptember 25.

Októbertől kapható lesz Magyarországon az LG L Series termékcsaládjának két legújabb tagja, az L Fino és az L Bello. A készülékek tökéletes választást jelentenek például a tizenéveseknek és az első okostelefon-tulajdonosoknak. A gyors processzorral, valamint a népszerű LG G3 készüléktől kölcsönzött prémium kezelőfelülettel az LG igyekszik teret nyerni a jó minőségű, kedvező árú okostelefonok piacán. 

Az L Fino és az L Bello okostelefonok az LG egyedi hátlapgomb megoldását viszik tovább, emellett a kategóriában egyedülálló 8 megapixeles kamerát és olyan saját fejlesztésű kezelőfelületi funkciókat kínálnak, amelyek egyszerűvé és szórakoztatóvá teszik a fényképezést. A vásárlói szokásokat vizsgáló kutatások szerint az első  okostelefonjukat vásárlók és a tizenévesek körében a készülék kiválasztásánál a kamera az egyik legfontosabb szempont.

Az LG L Series új tagjai az azonos kategóriájú telefonokhoz képest fejlettebb kamerával rendelkeznek, amellyel kiváló minőségű, elmosódásmentes képek készíthetők, amelyeket élmény megosztani.

 

Az L Fino és az L Bello készülékek jellemzői

- A Touch & Shoot-tal, azaz az érintéssel fényképezéssel gyorsan és könnyen megörökíthetők a különleges pillanatok: a kijelző bármely pontját megérintve a kamera automatikusan fókuszál és fényképez, egyetlen mozdulattal.

- A Gesture Shoot-nál, azaz a kézmozdulattal történő fényképezésnél a felhasználónak elég ökölbe szorítani a kezét a kamera előtt, és automatikusan elindul a 3 másodperces visszaszámlálás a felvétel elkészítéséig. Ez a funkció szelfi készítésénél különösen hasznos.

- Az előlapi kamerafény használatával a kisebb méretű előnézeti képernyő mellett fényes fehér háttér jelenik meg a kijelzőn, amely lágyabb megvilágítást nyújt szelfizésnél.

- A Knock Code-dal az LG okostelefon zárolása egy egyszerű mozdulattal feloldható — elég az előre beállított koppintási kódot megadni a telefon kijelzőjén.

- Az L Fino-hoz és az L Bello-hoz is készült QuickCircle tok, ami lehetővé teszi a leggyakrabban használt funkciók, például a hívás- és SMS-kezelés, a zenelejátszás és a kamera elérését az ablakból, az előlap felnyitása nélkül.

„Az L Series termékcsalád legújabb tagjai az LG legkiválóbb formatervezési jegyeivel, hardvereivel és kezelőfelületi funkcióival segíthetik célunkat, hogy a legjobb felhasználói élményt kínáljuk a lehető legtöbb vásárlónak” — mondta el Piro Péter, az LG Electronics Magyar Kft. magyarországi mobilkommunikációs értékesítési vezetője.

 

Az L Fino főbb funkciói:

·       Chipkészlet: 1,2 GHz-es négymagos

·       Kijelző: 4,5 hüvelykes WVGA IPS-kijelző (800 × 480 / 207 ppi)

·       Memória: 1 GB RAM / 4 GB

·       Kamera: 8 MP (hátlapi)/ előlapi: VGA

·       Akkumulátor: 1900 mAh

·       Operációs rendszer: Android 4.4.2 KitKat

·       Méret: 127,5 × 67,9 × 11,9 mm

·       Hálózat: HSPA+ 21 Mbps (3G)

·       Színek: fehér / fekete / arany / piros / zöld (országonként eltérő)

LG L Fino

 

Az L Bello főbb funkciói:

·       Chipkészlet: 1,3 GHz-es négymagos

·       Kijelző: 5"-es FWVGA IPS (854 × 480 / 196 ppi)

·       Memória: 1 GB RAM / 8 GB

·       Kamera: 8 MP AF (hátlapi) / 1 MP (előlapi)

·       Akkumulátor: 2540 mAh

·       Operációs rendszer: Android 4.4.2 KitKat

·       Méret: 138,2 x 70,6 x 10,7 mm

·       Hálózat: HSPA+ 21 Mbps (3G)

·       Színek: fekete / fehér /arany

LG L Bello

 

Vissza