Bemutatkozott az LG Wine Smart

Farkas Norman - 2014. szeptember 22.

Az LG anyaországában mutatta be első kinyitható kialakítású okostelefonját, ami négymagos Snapdragon 400 processzorral, LTE modemmel és korrekt kamerával ötvözi a stílusos megjelenést. A Wine Smart nevű kütyü egyelőre csak Dél-Koreában lesz elérhető.

A múlt heti híreknek megfelelően bemutatkozott az LG első „okoskagylója”, azaz kinyitható kialakítású okostelefonja. A Wine Smart nevű újdonság a gyártó anyaországában, Dél-Koreában tárult a nagyközönség elé, és szeptember 26-án kerül a helyi üzletek polcaira. Sajnos egyelőre nincs hír a készülék egyéb régiókban való megjelenéséről, de nagy esély van rá, hogy ez nem is szerepel az LG tervei közt.

 

 

A fekete és fehér árnyalatokban megjelenő okostelefon egyébként a középkategóriában versenyez, felszereltségében nem igazán találunk izgalmas elemeket – kivéve persze az okostelefoknál nem éppen megszokott kagyló kialakítást. Működéséről egy négymagos 1,2GHz-es Snapdragon 400 processzor gondoskodik 1GB RAM, 4GB tárhely és 1700mAh kapacitású akkumulátor kíséretében. A fedélzeten az Android 4.4 KitKat operációs rendszer teljesít szolgálatot az LG új, díjnyertes kezelőfelületébe öltöztetve.

A repertoárból nem hiányzik a Bluetooth 4.0, WiFi és LTE modem sem, extraként pedig a Koreában kiaknázható T-DMB technológia támogatása említhető, amellyel a telefon képes elérni a helyi digitális TV adókat és rádióállomásokat.

 

 

 

[Forrás: PhoneArena]

Vissza