Megint trollkodik a 4chan – az iPhone 6 került fókuszba

Czipperer Dia - 2014. szeptember 22.

A 4chan nem fogja vissza magát, ha trollkodásról van szó. Az Apple legújabb mobilját sem hagyhatták ki a sorból. Azzal kábítják az embereket, hogy mikróban is tölthető az eszköz.

Akármennyire is sokat fejlődött az Apple mobilja elődeihez képest, azért még mindig telefon maradt, amely nem él túl minden megpróbáltatást. Többek között azt sem, ha mikrohullámú sütőbe tesszük, és ott töltjük. Igaz, a 4chan erre bíztat mindenkit, mondván, hogy a zászlóshajó iPhone 6 még ezt is kibírja.

Önmagában nem túl hihető a sztori, ám a csalók egy termékbemutató oldalt készítettek, amely szinte megszólalásig olyan, mintha maga a gyártó munkája lenne. Az Apple Wave nevet viselő site-on írnak a nem mindennapi gyors töltési megoldásról. A szöveg alapján az iOS 8 frissítés részeként tölthető a készülék mikrohullámok segítségével. Így a frissítés után automatikusan aktiválódik a Wave, és mindössze mésfel perc alatt teljesen feltöltődik a telefon.
 


Többször kerültek már fókuszukba az iPhone-ok, tavaly például azt kezdték el terjeszteni, hogy az iOS 7 frissítéstől vízálló lesz a telefon. A 4chan nem csak az Apple és az iPhone-ok kapcsán talál ki képtelenségeket, tavaly az Xbox One konzollal kapcsolatban állított valótlant. Bár az nem volt ilyen durva, mint a mostani húzásuk, de az a manőver is képes volt tönkretenni az eszközt.

A mostani esetben pedig garantált, hogy tönkremegy a készülék, tehát senki ne dőljön be annak, hogy a mikróban tölthető lenne egy telefon, legyen szó akármilyen mobilról.

 

Ez történik az iPhone-nal a mikróban

 

Forrás: Buzzfeed.com

Kulcsszavak: 4chan, iPhone 6, töltő
Vissza