Jön is, meg nem is az iWatch

Czipperer Dia - 2014. szeptember 1.

Több forrás szerint is csak jövőre kerülhet piaci forgalomba az Apple okos karórája. A már hivatalosan is megerősített szeptemberi sajtóeseményen hullhat le a lepel róla, ám állítólag csak jövőre kerül a boltok polcaira.

A The Financial Times és a Re/Code is arról ír, hogy bizony az Apple nem tarol okosórájával a karácsonyi ünnepi szezonban, ugyanis akkor még nem lesz kapható az eszköz, habár feltehetően már szeptember 9-én, a vállalat sajtóeseményén leleplezik a modellt.

Már volt hasonló eset az Apple pályafutása során. Az első iPhone is csak hónapokkal később landolt a piacon. Annak azonban, ahogy arról már korábban írtunk, technikai okai voltak, hiszen a telefon épphogy túlélte a bemutatót. Tele volt hibákkal, lassú volt, folyton lefagyott, amit Steve Jobs akkor úgy védett ki az élő bemutató során, hogy folyton cserélgette kezében a telefonokat, valamint a prezentációt és a lépéseket aprólékosan megtervezték.

Arról egyik oldal sem ír, hogy a mostani késés minek tudható be, így még az sem biztos, hogy valóban így lesz. Már csak néhány napot kell várnunk arra, hogy minden kiderüljön.

 

 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: okos karóra, iWatch, Apple
Vissza