XOLO X8-1000 – indiai igényekre szabva

Farkas Norman - 2014. augusztus 8.

A XOLO bemutatta új, felső-középkategóriás okostelefonját, aminek fedélzetén az Android 4.4 KitKatre épülő HIVE OS teljesít szolgálatot, mely exkluzív szolgáltatásokat kínál az indiai felhasználóknak.

 

A szuper ár/érték arányú készülékeiről ismert XOLO egy új mobillal bővítette portfólióját, amit az anyaországában, vagyis az Indiában élő felhasználóknak szán.

Az X8-1000 néven megjelenő készülék a felső-középkategóriát képviseli, burkolata alatt igen korrekt hardvert találunk. A gép meghajtásáról egy nyolcmagos 1,4GHz-es MediaTek MT6592M processzor gondoskodik, amit 2GB RAM, 16GB tárhely, microSD kártyafoglalat és 1920mAh kapacitású akkumulátor vesz körül. A telefon előlapján elterülő 5 hüvelykes IPS érintőképernyő 1280 x 720 pixel (HD) felbontással büszkélkedhet. A mérnökök különös figyelmet fordítottak a kütyü elegáns megjelenésére és ellenálló képességére, ennek köszönhetően a hátlapját Corning Gorilla Glass, előlapját pedig ASAHI Dragontrail üveg védi.

 

 

A telefon legnagyobb érdekessége, hogy a fedélzetén az Android 4.4 KitKat köré épülő HIVE OS fut, amelybe a felhasználói szavazatok alapján integrálnak új funkciókat és már eleve megtalálható benne a hibajelentések küldését lehetővé tévő Connect szolgáltatás és az indiai művészek alkotásaihoz gyors elérést biztosító Edge app is.

A XOLO X8-1000 ára 13 999 rúpia, azaz cirka 55 ezer forint körül alakul.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza