G402 Hyperion – a leggyorsabb Logitech egér játékokhoz fejlesztve

Czipperer Dia - 2014. július 31.

A Logitech bemutatta kifejezetten játékosok számára kifejlesztett egerét, mely a G402 Hyperion nevet kapta. A hagyományos egerekhez képest nem csak ergonomikusabb, de gyorsabb is.

A gamerek kényelemre, sebessége vágynak. A gép előtt ülve nem csak az adott játék felépítése, grfikája fontos, hanem a különféle eszközök is, melyek elengedhetetlenek a megfelelő játékélményhez. Ezért tehát nem csak játékokhoz optimalizált gépek vannak a piacon, hanem számos egyéb hardvereszköz is, mint például a gamer egerek.

A Logitech bemutatta legújabb, ilyen célre tervezett egerét, amely kategóriájában jelenleg a vállalat leggyorsabbja. A 32 bites ARM processzorral ellátott eszköz 500 inch per másodperces sebssségre képes.

Az egeret különféle szenzorokkal is felszerelték, mint például gyorsulásmérővel, giroszkóppal. A kialakítás révén pedig a legtöbb felületen jól siklik. Összesen nyolc gombot találunk rajta, melyekhez a felhasználók maguk rendelhetnek különféle számítógépes parancsokat. Az egér sebessége is külön beállítható: 240 dpi-től egészen 4000-ig.

A G402 Hyperion augusztusban kerül a boltok polcaira az Egyesült Államokban és Európában 59,99 dolláros áron.

 

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza