A jövőben csak a Messengerrel üzenhetünk Facebook ismerőseinknek mobilon

Czipperer Dia - 2014. július 30.

Eddig a felhasználók a Facebook alkalmazással és a Messengerrel is üzenhettek a közösségi oldalon, ám már nem sokáig. Az üzenetküldés a jövőben a Messenger kiváltsága lesz.

Hamarosan már tényleg muszáj lesz Messenger használni mindenkinek, aki Facebookon szeretne üzeni barátainak. A vállalat ugyanis úgy döntött, megszünteti az üzenetküldés opciót hivatalos mobilalkalmazásában, így ezentúl csak a Messenger applikáció révén cseveghetünk ismerőseinkkel.

Már eddig is nagyon erőltette a Facebook az appot. Amikor olyan ismerősünkkel váltottunk üzenetet, akinek nem volt Messengere, az oldal figyelmeztetett minket, hogy szóljunk neki a megoldásról. Néhány európai országban pedig már el is különítette az üzenetküldés funkciót.

A Facebook már megkezdte a felhasználók tájékoztatását, amelyben kifejtik, hogy minden iOS és Android felhasználónak le kell tölteni a Messengert, ha üzenni szeretne valakinek.

 


A közösségi oldal szerint az emberek a Messengeren keresztül nagyjából 20%-kal gyorsabban válaszolnak az üzenetekre. A vállalat célja, hogy a jövőben még tovább fejlesszék és növeljék a felhasználói élményt 

A mobilwebes és asztali felületen, valamint az iPad, Windows Phone, Paper és a hayományos telefont használók számára továbbra is elérhető lesz az üzenetküldés az appon belül.

 

 

Forrás: Techcrunch.com, TheNextWeb.com

Vissza