Augusztus 5-én mutatkozik be a Lenovo K920

Farkas Norman - 2014. július 25.

A Lenovo marketing osztályának alelnöke közzétett egy fotót, ami elárulja, hogy augusztus 5-én mutatkozik be a gyártó idei nagyágyúja, a K920. Az is kiderült, hogy a kárómintában csiszolt fém hátlappal érkező csúcsmobil fejlett multimédiás képességekkel büszkélkedhet.

Már hallhattunk pletykákat a kínai gyártó idei zászlóshajó mobiljáról, de most szintet léptünk a témában, ugyanis Wang Yo, a Lenovo marketingért felelős alelnöke megosztott egy fotót (lent látható) a Sina Weibo oldalán, amely egyrészt elárulja, hogy a K920 bemutatója augusztus 5-én lesz, másrészt a telefon külső megjelenésébe és hátlapi kamerájának képességeibe is betekintést enged.

A kép megerősíti az eddigi mendemondákat, azaz a jövevény 16 megapixeles, dupla LED villanóval és optikai képstabilizátorral ellátott hátlapi kamerával érkezik, azaz sötétben és remegő kézzel is szuper felvételek készítését teszi lehetővé. A felsőkategóriás mobilnak a fém burkolat kölcsönöz komoly, minőséget sugárzó megjelenést, s mint látható, nem sima, hanem igazi tekintetvonzó, kárómintában csiszolt felületről van szó.

 

 

Ami a Lenovo K920 további felszereltségét illeti, egyelőre csak nem hivatalos infókra támaszkodhatunk, melyek szerint a phabletek kategóriájában induló készülék fedélzetén az Android 4.4 KitKat operációs rendszer telkesít szolgálatot. A mobil előlapján egy 6 hüvelykes, 2560 x 1440 pixel (QHD) felbontású megjelenítő foglal helyet. A méretes kijelzőt állítólag négymagos, 2,5GHz-es Snapdragon processzor, 3GB RAM és 32GB bővíthető tárhely egészíti ki, s a fent említett 16 megapixeles hátlapi kamera mellett egy 5 megapixeles, nagylátószögő előlapi kamera is a repertoár részét képezi.

 


 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza