USB videólejátszós LCD monitorok a Sharp műhelyéből

forrás: Prím Online - 2014. július 14.

A Sharp innovatív, kereskedelmi célra tervezett megjelenítőket mutat be az InfoComm vásáron, köztük a PN-Y sorozatot, amit ősztől fognak forgalmazni Európában. A négy méretben, akár 55"-ös képátlóval is elérhető, beépített USB videólejátszóval rendelkező PN-Y monitorok egyaránt ideálisak nyilvános helyekre és kereskedelmi környezetekbe is.

 

"A PN-Y sorozat készülékei hiánypótlóak lesznek a digitális signage megoldások piacán, egyszerre nyújtanak jó teljesítményt és kiváló ár-érték arányt. Bizakodva várjuk az európai forgalmazás ez év második felében történő kezdetét." – mondta el Christian Schwaiger, a Sharp Visual Solutions Europe alelnöke.

A PN-Y sorozat modelljei 55" (PN-Y555), 47" (PN-Y472), 42" (PN-Y422) és 32" (PN-Y325) méretben lesznek kaphatók, a készülékek teljes körű PC és egyéb videó csatlakozókkal rendelkeznek. A beépített USB médialejátszó lehetővé teszi az összes főbb videó fájlformátum egyszerű lejátszását anélkül, hogy a monitorokat összekötnénk egy számítógéppel. A hangsúlyt a tartalomra helyező PN-Y sorozat készülékei vékony kerettel és stílusos kialakítással rendelkeznek, a tartalmat pedig tájkép vagy portré elrendezésben is gyönyörűen jelenítik meg.

 

 

A PN-Y sorozatról bővebb információk az őszre tervezett európai bemutatáskor lesznek elérhetők.

 

 

Vissza