SureLab D700 fotólabor – fotós vállalkozásoknak

Kütyü Magazin - 2014. július 4.

Az Epson első hatszínes, kompakt fotólaborját fotósboltok, rendezvényfotósok, minilaborok, másolószalonok, illetve olyan vállalkozások számára tervezték, amelyeknek fontos, hogy jó minőségű fényképeket, panorámaképeket, üdvözlőlapokat tudjanak nyomtatni a nyomathordozók széles választékára a megrendelők igényeihez igazodva, a kívánt formátumban.

A SureLab D700 fotólabor az Epson rugalmas tintasugaras technológiáját használja, ami megkülönbözteti a készüléket a piacon kapható festékszublimációs modellektől, mert akár 10-21 cm széles és 8,9-100 cm hosszú, fényes, selyemfényű és papír alapú matt nyomathordozókra is képes nyomtatni. Így a fényképek mellett névjegykártyák, üdvözlőlapok, meghívók, szórólapok és promóciós anyagok is könnyedén nyomtathatók. A készülék ideális választás lehet fénymásoló szalonok és fotósok számára is, akik alacsony nyomtatási költségek mellett szeretnék bővíteni szolgáltatásaikat, illetve termékkínálatukat.

„A nagy kapacitású fotónyomtatásra tervezett SureLab D3000 sikeres bemutatása után a SureLab D700 megjelenése logikus lépés volt az Epson részéről, hiszen ez a készülék kompakt méretével egyaránt alkalmas kis és közepes példányszámú nyomtatásra, vagy kioszkokban történő használatra is. A fotólabor könnyen hordozható, így kompromisszumok nélküli megoldást kínál a nyomtatási minőség és a nyomathordozók rugalmassága terén egyaránt: akár rendezvényeken és iskolai fotózások helyszínein is használható” – mondta Kristin Saus-Opuszynski, az Epson Europe szenior üzleti menedzsere.

 

 

Hosszú üzemideje és minimális karbantartási igénye tovább növeli a SureLab D700 költséghatékonyságát. A hosszú élettartamú, tartós vágópenge csökkenti az állásidőt és a fenntartási költséget, javítja a hatékonyságot és biztosítja, hogy a felhasználók folyamatos és megbízható szolgáltatást nyújthassanak ügyfeleiknek.

Az Epson professzionális fotónyomtatásban elért sikereire építve a kristálytiszta és élénk képminőséget a már jól bevált Micro Piezo nyomtatófej-technológia garantálja. A SureLab D700 az Epson UltraChrome D6-S tintával széles színteret kínál, a kinyomtatott képek pedig élesek és kontúrosak lesznek a 1440 dpi x 720 dpi (maximális) felbontásnak, a különböző méretű tintacseppeknek és a cseppek precíz elhelyezésének köszönhetően.

A SureLab D700 fotólabor nettó listaára 915.000 forint.

 

 

SureLab D700 fotólabor – főbb jellemzők 

- Hatszínű, kompakt tintasugaras nyomtató a kiváló minőségű fotónyomtatáshoz

- Fényes, selyemfényű és papíralapú matt nyomathordozóra is nyomtat

- 4/5/6/8"-es/A4-es (102 mm–210 mm) szélességben és 8,9 cm–100 cm hosszúságban

- 360 lap/óra nyomtatási sebesség (6x4"-es lap és normál nyomtatási minőség esetén)

- 180 lap/óra nyomtatási sebesség (6x4"-es lap és legjobb nyomtatási minőség esetén)

- 65 m-es papírtekercs-hosszúság

- Hosszú üzemidő

- 720dpi/1440dpi felbontás (Gyors: 720x360dpi; Normál: 720x720dpi; Kiváló minőség: 1440x720dpi)

- USB csatlakozás

- UltraChrome D6-S tinta, 200 ml-es, színenként cserélhető tintapatronok

 

 

Vissza