PayPal alkalmazás a Gear 2 okosórára

Czipperer Dia - 2014. július 3.

A Samsung nemrég bemutatott okos karórája, a Gear 2 PayPal alkalmazással gazdagodik. Ez azt jelenti, hogy már a csuklónkon lévő kiegészítővel is lehet majd fizetni.

Az idei Mobile World Congressen mutatkozott be a Samsung Tizen alapra épülő okosórája, a Gear 2. A kiegészítőre máris elérhetővé vált egy hasznos alkalmazás, a PayPal.

Akik rendelkeznek Gear 2 karórával ingyenesen letölthetik a hivatalos alkalmazást a Samsung Apps store-ból, és ezentúl a karórával is intézhetik fizetési tranzakcióikat. Az applikáció használatához még a zsebből sem kell kivenni a telefont.
 


Az app célja, hogy a felhasználók számára megkönnyítse a fizetést, és abban is hasznos, hogy a különféle értesítések az órára érkeznek, valamint az egyes ajánlatokat közvetlenül az órára is lehet menteni. A megoldás segítségével a felhasználó a bejelentkezés és fizetés lehetőséggel helyi boltokban is fizethet, amely jócskán megkönnyíti a fizetést.

A most kiadott verzió az 1.40-es számot viseli, amely azt mutatja, hogy sok belső tesztelés zajlott le, mielőtt az alkalmazást a nyilvánosság számára is elérhetővé tették. A fizetőalkalmazás a jövőben fokozatosan lesz elérhető a különböző országokban, és a Gear 2 Neora is letölthető.

 

 

Forrás: Übergizmo.com; Kép: tizenexperts.com

Vissza