Alsó kategóriában bővült a Galaxy repertoár

Czipperer Dia - 2014. július 3.

Új Galaxy modellek a színen: három új készüléket is piacra bocsájt a dél-koreai techóriás. A telefonok a belépő kategória képviselőiként szállnak versenybe.

Galacy Core 2, Galaxy Trend 2, Galaxy Young 2: három új Samsung telefon, melyek elérhető áron versenyeznek a felhasználók kegyeiért. A Samsung a mai napon (július 3.) jelentette be a trió tagjait, melyek mindegyikén az Android 4.4 KitKat operációs rendszer teljesít szolgálatot a TouchWiz Essence felülettel megtámogatva. A pontos árakról és az elérhetőségről még nem beszélt a vállalat.

Galaxy Core 2

A Galaxy Core 2 bőrhatású dizájnnal érkezik. A telefon egy 1,2 GHz órajelű négymagos processzort, valamint egy 5 megapixeles LED vakus hátoldali és egy VGA előlap kamerát kapott. A készülék némi visszalépést mutat elődjéhez képest. Bár növekedett a kijelzőméret – ami maradt WVGA megjelenítő – és a processzort is felturbózták, a RAM és a tárhely mérete azonban csökkenést mutat. Előbbi 1 gigáról 7568 megára, utóbbi pedig felére, vagyis 4 gigára csökkent. A telefon Fekete és fehér színekben lesz kapható.

Galaxy Trend 2

A Core 2-höz képest gyengébb masináról van szó. A készülék mérete is kisebb, kijelzője 4 hüvelykes WVGA TFT megjelenítő. A processzor csupán két maggal rendelkezik, órajele pedig 1 GHz. A tárhely itt is 4 giga, a RAM azonban némileg kisebb, 512 megabájt. Az viszont jó hír, hogy mindkét készülék tárhelye tovább turbózható microSD kártyával 64gigáig. Az akkumulátor a kapacitása is kisebb: míg a Core 2000 mAh-es aksival rendelkezik, addig a Trend 2 csupán 1500 mAh-sel.

Galaxy Young 2

A trió legkisebb tagja minden tekintetben a Young 2 . A kijelző mérete (3,5 hüvelyk), a kamera (3 megapixel), a processzor (1 gigás, egymagos), az aksi (1300 mAh) itt a legszerényebb. Bár a tárhely mindhárom készüléknél egységesen 4 giga, ez utóbbit csak 32 gigáig húzhatjuk fel. Színválasztékban viszont megegyezik a Trend 2-vel: a Core 2-től eltérően fehér és sötétkék árnyalatokban lesz kapható mindkét modell.

 

Vissza