Fotós tanfolyamot indít a Samsung

Kütyü Magazin - 2014. július 1.

A Samsung ingyenes fotós tanfolyamot indít Sopronyi Gyula vezetésével, aki a National Geographic fotográfusaként vezeti be az érdeklődőket a fényképezés rejtelmeibe. A héten csütörtökig lehet jelentkezni.

A Samsung ingyenes fotós tanfolyamára július 4-5-én, mindkét nap 10 és 15 órától, a budapesti Allee Bevásárlóközpontban található Samsung Experience Store-ban kerül sor, ahol a résztvevők Sopronyi Gyula fotográfustól leshetik el a fényképezés csínját-bínját. Természetesen a résztvevők nemcsak „elméleti” oktatást kapnak, de gyakorlatban is kipróbálhatják a tanultakat a Samsung díjnyertes NX kompakt rendszerkamera szériájának legújabb tagjai, mint például az NX30 és NX3000 segítségével. 

A hobbifotósok a legjobb kezekbe kerülnek, ugyanis Sopronyi Gyula, Balogh Rudolf-díjas fotográfus munkáival többször is elnyerte a Magyar Sajtófotó Kiállítás első díját. Amióta elhatározta, hogy tanult mesterségének választja a fotográfiát, mindig is az emberi történetet kereste a számára izgalmas vizuális világ mögött. A világ változásaira a sorsokat mesélő arcok megörökítésén keresztül reflektál. Fotóriportereként dolgozott már Koszovóban, Gázában, Pakisztánban, Szíriában és Líbiában is. 


A tanfolyam során a résztvevők rendelkezésére álló Samsung NX kompakt rendszerkamerák ideális választást jelentenek az amatőr fotósoknak, hiszen a profi gépek képminőségét hozzák, lényegesen kissebb méretben és súlyban. Az NX30 legfőbb előnye a hihetetlen gyorsaság, amellyel egy esőcsepp, vagy a gepárd futása is könnyedén megörökíthető. Az NX3000 pedig csúcskategóriás képminőséget garantál, stílusos retro házban, elérhető áron.

Az online.hu@partner.samsung.com oldalon csütörtök délig jelentkezni a kiválasztott tanfolyam időpontra.

 

 

 

Kulcsszavak: tanfolyam, fotó, Samsung
Vissza