Júliusban érkezik az LG G3 felturbózott kiadása?

Farkas Norman - 2014. június 13.

Koreai források szerint már a jövő hónapban piacra kerülhet az LG G3 ráncfelvarrt kiadása, mely a piacon elsőként a Qualcomm eddigi legerősebb processzorával, a Snapdragon 805-tel lesz felvértezve.

Nemrég mutatkozott be az LG idei zászlóshajója, a G3, mely négymagos Snapdragon 801 processzorral, 3GB RAM-mal és Quad HD kijelzővel büszkélkedhet. Utóbbival egyébként a konkurens csúcsmobilokat lazán maga mögé is utasítja. Úgy tűnik, az LG-nek ennyi nem elég, legalábbis a koreai média szerint már készül a G3 továbbfejlesztett kiadása, aminek meghajtásáról a Qualcomm leggyorsabb chipsetje, a Snapdragon 805 gondoskodik majd. A 225Mbps sebességű letöltést támogató LTE modemet is tartalmazó MSM9635 jelzésű lapkával a ráncfelvarrt G3 már köszönőviszonyban sem lesz az olyan készülékekkel, mint a Samsung Galaxy S5 vagy a HTC One M8. Sok esély nincs arra, hogy valamelyik versenytárs előrukkol idő közben egy hasonló kaliberű masinával, mivel a várakozások szerint az „új G3” már júliusban landolhat a piacon.

 

 

A kisebbik dél-koreai gyártó ezzel a lépéssel gyorsan elhúzhat a konkurensek előtt, ugyanakkor sok felhasználót magára haragíthat, akik már megvásárolták az első generációs G3 készüléket. Úgy gondoljuk, a rajongók hergelését elkerülendő az LG csak néhány hónappal később fog előrukkolni az új mobillal, melynek jelenleg még a neve sem tisztázott.

A korábban felbukkant infók szerint az LG már lefoglalt néhány jól csengő márkanevet (G Prime, F Prime, L Prime és W Prime), melyek közül egyiket talán pont ennél a modellnél szeretné bevetni,ami így – ha jól tippelünk – a G3 Prime nevet kapja.

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza