A világ leggyorsabb háromsávos routerét mutatta be az Asus

Kütyü Magazin - 2014. június 11.

Az idei Computexen az Asus bemutatta legújabb routerét, az RT-AC3200-at, amely a világ leggyorsabb, háromsávos 802.11ac Wi-Fi útválasztója.

Az ASUS RT-AC3200 akár max. 3200 Mbit/s sebességre is képes. A Broadcom hatfolyamos, 802.11ac MIMO („multiple-input, multiple-output” - több be- és kimenet) technológiája a lehető legjobb internetes élményt biztosítja többfelhasználós környezetekben is, maximális hálózati sebességgel.

Az RT-AC3200 SmartConnect funkciója pedig akár 200 százalékkal is képes megnövelni a Wi-Fi teljesítményt azáltal, hogy automatikusan kiválasztja az ideális hálózati sávot a kliensek számára, azok helyétől és igényeitől függően. Az ASUS AiRadar univerzális hullámformálása felerősíti a vezeték nélküli jeleket és javítja a hálózati eszközök számára a Wi-Fi lefedettséget, stabilabb jeleket, megnövelt tartományt és optimális sebességeket eredményezve.

Az RT-AC3200 egyszerűen kezelhető, grafikus ASUSWRT felhasználói felülete robusztus hálózatvezérlési és -optimalizálási funkciókat kínál. Az üzembe helyezés csupán 30 másodpercet vesz igénybe, és az intuitív felületen a hálózathoz még csak kevéssé értők is élvezhetik a kifinomult funkciókat, mint a forgalomfigyelés vagy az adaptív szolgáltatásminőség-szabályozás (QoS). A képzett felhasználók pedig nagyra fogják értékelni az IPv6-támogatást, a több vezeték nélküli SSID használatát és a biztonságos VPN-kapcsolatot.

 

 

Az AiProtection a Trend Microval együtt teljes körű védelmet nyújt a külső támadásoktól és segít a személyes adatok védelmében. Az adaptív QoS intelligens módon kezeli a hálózati forgalmat és automatikusan minden egyes eszköznek és alkalmazásnak az optimális sávszélességet biztosítja, a hálózaton mindenki számára a lehető legjobb internetes élményt garantálva.

 

 

Vissza