Aio fronton is újított az Asus – Portable AiO PT2001

Czipperer Dia - 2014. június 10.

Az idei Computexen az Asus termékek sorában egy Aio PC is lapult, melyet Portable AiO PT2001 névre kereszteltek. A masina 19, 5 hüvelykes érintőképernyővel, helytakarékos kivitellel és könnyű súllyal rendelkezik. 

Az Asus új, All-in-One (AiO) PC-je az idei Computexen, Taipeiban mutatkozott be. A nagyteljesítményű gép 19,5 hüvelykes IPS 10 pontos érintőképernyővel rendelkezik, ám ennek ellenére mindössze 3,2 kilót nyom.

A karcsú AiO PT2001 legvékonyabb pontján 12,3 milliméter, ezáltal könnyen hordozható. A kihúzható támasztó stabil tartást biztosít, ha asztali módban szeretnénk használni, de visszahajtható a Portable AiO házába is, ha éppen nincs rá szükség. Hálózat nélkül körülbelül 5 órát bír, így utazás közben is hasznos lehet, ha éppen nincs elektromos hálózat a közelünkben.

 

 

Fedélzetén Windows 8.1 rendszer fut, a hangminőségről pedig a SonicMaster audiótechnológia gondoskodik. Ez utóbbi előnye, hogy nagyobb hangerőnél is tiszta, részletgazdag hangzást nyújt. A gép lelke pedig egy max. 4. generáció Intel Core processzor és NVIDIA GeForce 820M GPU. Két HDMI csatlakozóval is rendelkezik, így HDTV-hez és külső képernyőhöz is könnyedén csatlakoztatható. 

Az AiO PT2001 a gesztusvezérlést is támogatja, így még tovább növelhető a felhasználói élmény például a böngészés, zenehallgatás során, hiszen néhány kézmozdulattal egyszerűen vezérelhetők az egyes alkalmazások. A PC Opcionális 802.11ac Wi-Fi és NFC támogatással rendelkezik. Ez utóbbi arra is lehetőséget nyújt, hogy bejelentkezünk a Windows-fiókba jelszó nélkül, a különféle fájlokat pedig automatikus elmenti a mobilkészülékről a Portable AiO-ra, ezáltal közvetlen elérhetők a mobiltartalmak a gépen is.

 

 

Vissza