Az LG G3 jobban kezdett, mint a Galaxy S5

Czipperer Dia - 2014. június 5.

Az LG nemrég mutatta be legújabb csúcsmobilját, a G3-at Dél-Koreában, ahol a Samsung zászlóshajó telefonja, a Galaxy S5 is vitorlát bontott. Úgy tűnik, az LG mobilja kapósabb a piacon.

Az LG G3 első napjait tekintve egyértelműen a vetélytárs, Galaxy S5 fölé kerekedett, legalábbis, ami az eladásokat illeti. Bár tudjuk jól, hogy a G3 olyan újdonságot is hozott magával, melyeket bár sokan vártak a Samsungtól, az S5 mégsem hozta meg az üdvösséget. Talán ezért fejleszti a vállalat állítólag a csúcsmobil utódját, mely a legfrissebb infók szerint a Galaxy F nevet viseli.

Prémium burkolat és QHD kijelző, jelenleg ezek azok a fő vonások, amiért inkább megéri az LG készülékét megvenni, mint a Galaxy S5-öt. Ha valóban készül a Samsung a továbbfejlesztett változattal, akkor beszélhetünk igazi harcról, ám a jelenlegi csatát egyértelműen az LG nyerte.

A számok tükrében is jelentős a különbség. Míg a Galaxy S5-ből megjelenése után átlagosan 7-8000 darab fogyott, addig az LG készüléke ezt jelentősen túlszárnyalta. A G3 több mint háromszorosát produkálja vetélytársa eladásainak: 25-30 000 körül mozog a napi átlag.

Érdekes, hogy ehhez még az LG-nek plusz befektetésekre sem volt szüksége, a képességek magukért beszélnek. Az Unwiredview szerint a Samsung sokkal többet költ marktingre, mindez mégsem segít abban, hogy orvosolja a Galaxy S5 hiányosságait.

 

Forrás: Unwiredview.com

Vissza