Új kiegészítők az Xperia Z2 vezetékmentes töltéséhez

Farkas Norman - 2014. május 30.

A Sony bemutatott egy új, Qi szabványt támogató hátlapot és egy töltőállványt, melyek beszerzése után vezetékmentesen tölthetik imádott készüléküket az Xperia Z2 tulajdonosok.

A japán gyártó nem feledkezett meg idei csúcsmobiljáról annak piacra dobása után sem, és most nem szoftverfrissítésekre kell gondolnunk, hanem hardveres tuningra.

A Full HD kijelzővel, vízálló burkolattal, 20,7 megapixeles kamerával és Snapdragon 801 processzor felvértezett Xperia Z2 a most leleplezett kiegészítők segítségével kényelmesen, vezeték nélkül is tölthetővé válik, ami nagy pluszt jelenthet számos felhasználónak.

A Sony egy WCR12 (Wireless Charging Cover) nevű hátlappal és egy WCH10 (Wireless Chargong Plate) típusú töltőállvánnyal rukkolt elő. A Qi-kompatibilis eszközök pótolják az Xperia Z2 apró hiányosságának tekinthető vezetékmentes töltést. Használatuk minimális kompromisszummal jár, mivel a speciális hátlap miatt egy leheletnyivel vastagabbá válik a telefon, de cserébe kapunk egy új fícsört a beépített asztali támaszt képében, ami kifejezetten jól jöhet, ha az asztalra letett telefonon szeretnénk videókat, filmeket nézni.

 

 

Az új kiegészítők várható ára és piaci premierjük időpontja egyelőre rejtély, de biztosak vagyunk abban, hogy a Sony hamarosan minden felmerülő kérdésre megadja a választ.



 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza