Küszöbön a HTC One M8 Ace

Czipperer Dia - 2014. május 29.

A HTC zászlóshajó okostelefonjának olcsó változatáról már egy ideje keringenek a pletykák, ám eddig az árát és megjelenésének várható idejét homály fedte: egészen mostanáig.

A Techradaron olvashatunk arról, hogy már nem is kell olyan sokat várni a HTC One M8 pénztárcabarát, műanyag kiadására. Ahogy arról már is beszámoltunk, a One M8 Ace a prémium modelltől eltérően plasztik borítást kapott, így árcédulája is jóval kedvezőbbnek bizonyul. Az árát valószínűleg az is csökkenti még, hogy a hátoldalán nem dual kamera csücsül.

Egyáltalán nem meglepő, hogy a készülék olcsóbb és drágább testvére is felbukkant, hiszen mostanában sorban, egyre több gyártónál találkozunk ezzel a trenddel. Korábban a „mini” kiadások divatját éltük, amelyet most az olcsóbb és drágább kiadás trendje követ. A One M8 Ace a legfrisebb hírek szerint a One Mini 2-nél is olcsóbb lesz, így tényleg elmondható, hogy más stratégiák felé is fordulnak a gyártók. A HTC ezzel a lépéssel jól odaüthet a Samsungnak, hiszen  a One M8 Ace méltó versenytársa lehet a jóval drágább, szintén műanyag borítású Galaxy S5-nek.

Na, de nézzük, mennyi is az annyi!

Tajvani és kínai beszállítók szerint a zászlóshajó olcsó változata 3000 kínai yenbe, vagyis 480 dollárba/285 euróba kerül majd, ez átszámítva körülbelül 110 ezer forint. A készülék nem is olyan sokára érkezik. Ha minden igaz, napokon belül, június 3-án debütál.

 

 

 

Forrás: Techradar.com

Vissza