Új Sony mobil bukkant fel egy benchmark oldalon

Czipperer Dia - 2014. május 23.

Nem csak nagyágyú mobilok lapulnak a Sony háza táján. A GFXBench oldalán egy új okostelefon tűnt fel, amely a belépő-középkategória versenyzője lehet.

Sony D2403: egy új mobil a láthatáron. A GFXBench oldalán szerepel a készülék, ahol a specifikációkból kiderül, hogy nem egy csúcsmodellel van dolgunk. Mostanában már-már szinte csak azok záporoznak, a gyártók egymást akarják túllicitálni. Úgy tűnik, a Sony most az átlagos fogyasztókra is gondolt, akiknek egy jó ár-értékaránnyal bíró okostelefon tökéletesen megfelel.

4,4 hüvelykes kijelzővel felszerelt telefon felbontása egy Full HD megjelenítőhöz képest elég szerény, mindössze 540 x 888 pixel, viszont meghajtásáról egy Adreno 305 GPU-val megtámogatott négymagos Qualcomm Snapdragon 400-as lapka gondoskodik, melynek órajele 1,19 GHz.

A készülék memóriája nincs egy giga sem (0,8), viszont belső tárhelye 10 gigás. Bár nem tudni, hogy ez bővíthető lesz-e, de erre már jó pár program és zene is ráfér. A két kamerával felszerelt mobil hátoldalán egy 7 megapixeles, előlapján pedig egy 0,3 megapixeles fényképezőt találunk. A fedélzetén pedig a legújabb Android 4.4.2 KitKat rendszer teljesít majd szolgálatot.

 

 

Egyelőre nem tudni, a D2403 modellszámú mobilt mikor mutatja be a vállalat.

 

Forrás: Übergizmo.com; kép: androidblog.it

Vissza