Moto 360 – a legszebb okosóra? [Videó]

Farkas Norman - 2014. március 19.

A Motorola is bemutatta okos karóráját, mely a Moto 360 nevet kapta. A kör alakú kijelzővel szerelt, Android Wear alapú kütyü talán az eddigi legszebb modell a kategóriában, ráadásul az egyedi dizájn nem ment a tudás rovására.

Az LG után a Motorola is leleplezte Android Wear rendszer köré épülő okos karóráját. A Moto 360 nevű kiegészítő érdekessége azon felül, hogy az Android kifejezetten viselhető eszközökre optimalizált változatát futtatja, a prémium anyaghasználatban és a klasszikus karórákat idéző, kör alakú számlapban keresendő.

 

 

Talán nem is olyan meglepő, hogy a Motorola rukkolt elő elsőként kör alakú megjelenítővel szerelt, prémium minőségű órával, hiszen a gyártó korábban már a mobilok frontján is bebizonyította, hogy nyitott a formabontó ötletek megvalósítására (elég csak a Motorola Aurára vagy a Motorola V70-re gondolni).

Amellett, hogy baromi jól néz ki, a Moto 360 elég okos is. Az Android Wearnek köszönhetően a készüléken elérhetjük az értesítéseinket, a vezérlés pedig roppant egyszerűen, részben gesztusok segítségével történik. Az integrált Google Now jóvoltából elég kimondanunk, hogy „Ok Google”, s máris tájékozódhatunk az időjárásról vagy megtudhatjuk, hogy a kedvenc focicsapatunk megnyerte-e a legutóbbi meccset.

 

 

A Moto 360 várhatóan nyáron kerül piacra, első körben az Egyesült Államokban. A kütyü több változatban, bőr és fémszíjjal is elérhető lesz, így mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez leginkább passzoló darabot.

 

 

 

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza