Frissült az Xbox One

Czipperer Dia - 2014. március 5.

A Titanfall megjelenése előtt egy héttel megérkezett az Xbox One márciusi frissítése, mely minden konzoltulajdonos számára elérhető.

Februárban lehetett hallani arról, hogy márciusban újabb frissítés érkezik a Microsoft újgenerációs Xbox One játékkonzoljára. Az update a mai naptól hivatalosan is elérhető.

A frissítés számos hibajavítást tartalmaz, többek között a chatet javították, ami azt jelenti, hogy a Friends alkalmazás gyorsabb lett, a barátlistát hamarabb betölti, könnyebben hívhatjuk őket partiba, és előbb láthatjuk, ki online és pontosan mivel játszik. A chatet már nem kell külön bekapcsolni, és a beszélgetések nem kötődnek ahhoz, ki mit játszik éppen. 

Multiplayer fronton is javultak a dolgok. Látható például, kikkel játszottunk az elmúlt időben, illetve most már közvetlenül lehet meghívni másokat egy közös játékba, valamint könnyebb jelenteni egy felhasználót a nem megfelelő viselkedésért.

A frissítéssel 5.1 Dolby Digital támogatás is érkezett, valamint a HMDI-hez 50 Hz-es kimenet, amely az európai felhasználók számára is lehetővé teszi, hogy konzolukon nézzék a TV-t.

Az új kiegészítőket is támogatja már a frissített Xbox One: a Stereo Headsetet és külsős headseteket is, a hozzá tartozó Headset Adaptert valamint a távirányítót is (Media Remote).

Március 11-én a Titanfall megjelenésével egyidőben érkezik Twitch app, amellyel lehetőség lesz például a játékmenetet a Twitch Tv-re streamelni.

A frissítésekről bővebben és további újdonságokról a videóból vagy az Xbox One hivatalos oldalán tájékozódhattok.

Vissza