Négy hangszórós noteszgépek az Asustól

Czipperer Dia - 2014. március 3.

Az Asus bemutatta N sorozatú, négy hangszórós noteszgépeit, amelyek 4- generációs Intel Core processzorokkal és SonicMaster Premium hangrendszerrel érkeznek.

Új masinákkal rukkolt elő az Asus. A noteszgépek közül elsőként az N550LF típusú modell érkezik hazánkba, amely teljes fém köntösben kerül piacra. Az N sorozat képviselői az első olyan noteszgépek, melyekben négy hangszóró található. A hangszórók minőségi teljesítményéről a SonicMaster Premium technológia gondoskodik, így valóban térhatású hangzást kapnak a felhasználók.

A készülékeket Intel Core processzorok hajtják, és NVIDIA GeForce grafikával rendelkeznek. Jó hír, hogy a gépek kijelzője tükröződésmentes , érintőképernyős IPS megjelenítő, amely Full HD felbontásra is képes (1080p).

 

 

Az érintőképernyő nem csak azért előnyös, mert többféle módon is kezelhető a gép, hanem az ASUS érintőképernyő technológiája felülteljesíti az iparági szabványokat, ezzel még minőségibb élményt kínálva a fogyasztóknak.

Az N550LF masina Intel Core i5-4200U processzorral 251 900 forintba kerül, míg Intel Core i7-4500U processzorral 283 400 forintért lehet megvásárolni.

 

A noteszgépekről bővebben a következő oldalon, az ASUS közleményében olvashattok.

Vissza