Huawei okosóra az MWC-n?

Czipperer Dia - 2014. február 21.

Felbukkant egy kép, amely feltehetően a Huawei okos karóráját ábrázolja. A hírek szerint a hordható okoseszköz a Mobile World Congressen (MWC) mutatkozhat be sok más újdonsággal karöltve.

Már napokkal ezelőtt felröppentek a hírek, miszerint a kínai gyártó, a Huawei okos karórával is készül az MWC-re. A hír a The Wall Street Journalon jelent meg.

A vállalat új tablettel és okostelefonnal is készült a tech show-ra, és elképzelhető, hogy beszáll az okos karóra bizniszbe is. A napokban egy kép is megjelent, mely feltehetően a vállalat saját okosóráját ábrázolja. A képet a Huawei egyik vezetője posztolja a kínai közösségi oldalon, a Weibón, melyhez a követhetőket fűzte hozzá: „Ez a mi új játékszerünk. Tetszik ez a szín?”
 


Több kínai techcéget is mozgat a hordató eszközök világa, többek között a ZTE nyilatkozott még novemberben arról, hogy az idei év második felében szeretnék bemutatni saját okosórájukat. A Huawei szóvivője egyelőre nem kommentálta a vállalat terveivel kapcsolatos állításokat, ám az MWC-n bizonyára minden kiderül.

 

Forrás: Engadget.com

Vissza