A legvékonyabb telefon cím új birtokosa – Gionee Elife S5.5

Czipperer Dia - 2014. február 20.

A Gionee Elife S5.5 jelenleg a világ legvékonyabb okostelefonja a maga 5,5 milliméterével. A készülék Kínában debütált.

Trónfosztásra került sor karcsúság tekintetében az okostelefon piacon. A kínai okostelefon-gyártó Gionee hazai pályán mutatta be Elife S5.5 modelljét, amely letaszította trónjáról a Vivo X3-at, mely 5,75 milliméter vastag. A Gionee telefonja ezzel szemben 5,5 milliméterrel büszkélkedhet.

A készüléket 5 hüvelykes kijelzővel szerelték fel, melynek felbontása egyelőre ismeretlen. A vállalat állítása szerint egy napot bír töltés nélkül, köszönhetően 2300 mAh-es akkumulátorának. Fedélzetén Android alapú (4.2 Jelly Bean) Amigo rendszer teljesít szolgálatot.

A processzor típusáról sem tudni még sokat, csak annyit, hogy egy 1,7 GHz órajelű négymagos CPU gondoskodik meghajtásáról. Emellett 2 giga RAM-ot, 16 giga tárhelyet, valamint egy 5 megapixeles előlapi és egy 13 megapixeles hátlapi kamerát kapott.
 


Az Elife S5.5 3G változata már előrendelhető Kínából 370 dolláros áron, és várhatóan júniusban mutatják be az LTE változatot. A Gionee hozzátette, hogy a készülék negyven másik országban is kapható lesz a jövőben.

 

Forrás: Engadget.com

Vissza