Megérkezett a OneDrive

Czipperer Dia - 2014. február 20.

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy világszerte elérhető vált a OneDrive névre átkeresztelt ingyenes felhő alapú tárhely szolgáltatása asztali és mobileszközökre egyaránt.

Mától világszerte elérhető a OneDrive, a Microsoft SkyDrive felhőszolgáltatáősának átkeresztelt változata. A vállalat hivatalos blogjában írt arról, hogy a szolgáltatás többek között Android és iOS eszközökre is elérhető. 

Január végén jelent meg a hír, miszerint a Microsoft elvesztette a védjegyvitát a British Sky Broadcastinggal szemben, így szolgáltatását átkereszteli OneDrive névre. Aztán az új funkciókról és az extra tárhelyszerzési lehetőségekről is beszámoltunk, most pedig világszerte hivatalosan is elérhetővé vált az új felület. 

Minden fontos eszközön és platformon 

A Microsoft fontosnak tartja, hogy a OneDrive-val a felhasználók könnyen tudják kezelni a tartalmaikat készülékeiken, legyen szó PC-ről vagy mobileszközről. Ezért a főbb platformok rendelkeznek OneDrive támogatással: a szolgáltatás iPhone-ra, Androiodos készülékekre (okostelefonok és táblagépek), Windows eszközökre és Macre is elérhető.

Még több tárhely

Aki élelmes, további 8 gigával bővítheti az alapból rendelkezésre álló 7 gigás tárhelyét. A Microsoft azonban a debütálás kapcsán szeretné megajándékozni felhasználóit, és 100 ezer szerencsés 100 giga tárhelyet zsebelhet be, amit egy éven át használhat. A blogban írnak arról, hogy ha bárki szeretne a 100 gigás táborba tartozni, figyelje a Twitteren őket (@OneDrive).

 

 

 

Vissza