Március 25-én, „The All New One” néven jön a HTC M8

Farkas Norman - 2014. február 19.

A friss hírek szerint a HTC középmezőnybe szánt óriásmobilja február 24-én, a Mobile World Congress során mutatkozik majd be, s később nem csak Kínában, hanem világszerte elérhető lesz.

Eddig csak HTC M8-ként vagy One 2-ként emlegettük a tajvaniak következő csúcsmodelljét, de az @evleaks jóvoltából megtudtuk, hogy a jövevény a kissé furcsa „The All New One” nevet viseli majd. A HTC névadása ezen a ponton hasonlít az Apple-éhez, hiszen a Tim Cook vezette vállalat a „The New iPad” nevet adta a harmadik generációs iPad tabletnek.

Már az sem titok, hogy az új zászlóshajó a középkategóriás Desire 8 sorozattól eltérően nem a februári Mobile World Congressen, hanem március 25-én egy New York-i és egy londoni eseményen mutatkozik be a nagyközönségnek. Erről a tajvaniak által kiküldött sajtómeghívó árulkodik.

Hogy mit tud az „All The New One”? Nos, az eddig kiszivárgott infók és képek szerint az újdonság sokban hasonlít elődjére, a One-ra. Az ezüst, szürke és arany színekben érkező kütyü alumínium burkolattal, letisztult dizájnnal, dupla LED villanóval, előlapi hangszórópárral és kijelzőbe integrált gombokkal rendelkezik, gyors működéséről pedig egy Snapdragon 800 processzor és 3GB RAM gondoskodik.

 

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza