Canon belépőszintű DSLR fényképező saját mobilappal

Kütyü Magazin - 2014. február 12.

A Canon a mai napon összesen kilenc új terméket mutatott be, melyek között DSLR kamerákat is találunk. Az új EOS 1200D masinához saját alkalmazás is társul, mellyel könnyen megtanulható a gép kezelése.

Az EOS 1200D azoknak készült, akik az első DSLR-gépük megvásárlására készülnek, és azonnal lenyűgöző eredményekre vágynak. Az EOS 1200D a Canon világszínvonalú képalkotó rendszerét egyesíti intuitív, könnyen kezelhető vezérlőrendszerekkel és automatikus felvételkészítő módokkal, hogy minden képzettségi szinten olyan képek készülhessenek, amelyek pontosan felidézik az emlékeket. A legfontosabb jellemzők:

Új EOS kiegészítő alkalmazás és könnyen kezelhető induló használati útmutató segíti az ismerkedést a fényképezőgép gombjaival és funkcióival, hogy a vásárlók magabiztosabban tehessék meg első lépéseiket a különleges pillanatok megörökítése felé.

Számos könnyen használható funkcióval bír: intelligens, kompozíciófüggő automatikus képkészítés, videó pillanatfelvétel és kreatív szűrők segítik a kiváló minőségű álló- és mozgóképek készítését mindössze egyetlen gombnyomással.

A fényképezőgép saját alkalmazását Canon EOS Companion névre keresztelték, és segíti a felhasználókat, hogy megtanulják kezelni a masinát. Az app iOS-re és Androidra is elérhető lesz, utóbbi paltformra már letölthető a Google Play Store-ból.

 

Vissza