Újabb frissítés érkezik az Xbox One-ra

Czipperer Dia - 2014. február 6.

Tavaly december elején kapta meg a Microsoft játékkonzolja legelső frissítését, február 11-én pedig megérkezik az új év első frissítése is, amely számos újdonságot tartogat a felhasználóknak.

Marc Whitten, a Microsoft termékvezetője jelentette be szerdán, hogy február 11-én újabb frissítés érkezik az Xbox One konzolokra. A vállalat célja, hogy az újgenerációs játékkonzolt minden eddiginél gyorsabbá tegyék.

A frissítés nem minden részletét fedte fel Marc Whitten az Xbox oldalán írt bejegyzésében, de néhány fontos fejlesztést elárult.

A mostani update sok háttérfrissítést tartalmaz a fejlesztőknek az alkalmazások és játékok fejlesztéséhez, valamint számos újdonságot, amely az Xbox fanok örömét szolgálja majd. A felhasználói élmény javítása érdekében frissítik a terméket, stabilabb lesz, folyamatosan javítják az esetleges hibákat, és a Kinect hangfelismerését. Ez utóbbi arra szolgál, hogy a konzol a hangalapú utasításokat még pontosabban értelmezze.

A felhasználók a jövőben saját maguk is láthatják és kezelhetik tárhelyüket, vagyis elérhető lesz számukra, az egyes alkalmazások mennyi helyet foglalnak az eszközön. Ezenkívül a Microsoft külön listázza majd a saját játékokat és alkalmazásokat („My Games” és „My Apps”), így a letöltések is jóval átláthatóbbá válnak.

Az akkumulátor állapotát is ellenőrizhetik majd a felhasználók az aksijelző segítségével, így folyamatosan figyelhetik, mennyit bír még ki a konzol a következő töltésig. A frissítéssel jön még az USB billentyűzet-támogatás is.
 


 

Március 4-én újabb update érkezik a konzolokra, amely kifejezetten a Titanfall játékra készíti fel az eszközt. Ezzel a frissítéssel is számos új funkció és fejlesztés jön majd, és lehetővé teszi a multiplayer üzemmódot is. Erről sokat még nem árult el a vállalat, hiszen előbb még egy másik turbó vár az Xbox One-ra.

Február 11-én minden felhasználó készülékére megérkezik a frissítés, aki bejelentkezik Xbox One eszközére.

 

 

Forrás: Techspot.com

Vissza