Szuperszéles kijelző a Toshibától – P32LC12

Kütyü Magazin - 2014. február 5.

A Toshiba bemutatja 32 hüvelykes, szuperszéles, P32LC12 típusjelű kijelzőjét. Az egyedi kialakítású, 32:9-es képarányú kijelző olyan üzleti felhasználók számára jelenthet ideális megoldást, akik korlátozott méretű helyen alkalmaznak megjelenítőt, ennek ellenére nagy hatást szeretnének a felhasználókra gyakorolni. 

Nagy hatású képmegjelenítés

A P32LC12 félmagas, 32:9-es képarányú kijelzője olyan üzleti felhasználók számára ideális megoldás, akiknek a megfelelő digitális reklámfelület kialakításához kevés hely áll rendelkezésükre. Az 1920 x 540 felbontású, kiváló képminőségű kijelző álló vagy fekvő helyzetben is üzemeltethető, így az sokféle módon és környezetben használható.

A nagy fényerejű (900 cd/m2), LED háttérvilágítású megjelenítő világos és sötét fényviszonyok mellett is kitűnik környezetéből. A P32LC12 eszköz nagy betekintési szögű IPS LCD panelt tartalmaz, így a megjelenített tartalom kristálytisztán látható, álljunk szinte bárhol a kijelzőhöz képest. 

A médialejátszás nem jelenthet gondot

A monitor a kiváló képminőségen túl rendkívül praktikus is. 4 GB beépített memóriát tartalmaz, így nincs szükség külső háttértárak csatlakoztatása. Mindezen túl videók és fotók megjelenítéséhez a készüléken található HDMI, DVI és BNC bemenetek is nagyszerűen használhatók. A telepített médialejátszó és időzítő segítségével a kívánt tartalom nehézségek nélkül, az előre megadott időpontban jeleníthető meg. A kiváló minőségű 5 W-os hangszóró a nézők figyelmét a megjelenített tartalomra irányítja.

 

 

Tartós kialakítás

A P32LC12 monitort úgy tervezték, hogy sokféle üzleti környezetben hosszú ideig problémamentesen működjön. A strapabíró kialakításhoz a beépített IPS LCD panel, illetve a ventilátor nélküli kialakítás – mely a készülékbe jutó por mennyiségét is csökkenti egyaránt hozzájárul. A LED háttérvilágítás pedig alacsonyabb fogyasztást, így gazdaságosabb működést eredményez.

A P32LC12 típusú, szuperszéles kijelző Európában 2014. első negyedévétől kapható.

 

Toshiba P32CL12:

  • Panel: 1920 x 540 IPS LED háttérvilágítású kijelző
  • Fényerősség: maximum 900 cd/m2
  • 4 GB belső memória
  • Beépített médialejátszó és időzítő
  • Ventilátor nélküli kialakítás
  • Bemenetek: USB, HDMI, DVI-I, BNC
  • Médiaformátumok: WMV, MP4, JPEG, BMP, PNG, MP3, AAC
  • Audió kimenet: 5 W + 5 W kimenő hangteljesítmény
  • Képméret: 32 hüvelyk (80 cm)
  • Kijelzőméret (M x Sz): 698,4 x 196,45 mm

 

Kulcsszavak: Toshiba, kijelző, ISE 2014
Vissza