Új kompakt Nikon COOLPIX gépek a színen

Kütyü Magazin - 2014. január 27.

A Nikon bejelentette a COOLPIX sorozat három új kompakt fényképezőgépét. A mesterlövész COOLPIX S3600, a nagy zoomos COOLPIX S6700 és a ragyogóan egyszerű COOLPIX S2800 gondtalan fényképezést kínál, elsőrangú eredménnyel.

Nikon COOLPIX S3600 – A stílusos mesterlövész

A COOLPIX S3600 azoknak készült, akik a saját életstílusuknak megfelelő, diszkrét fényképezőgépet keresnek. A stílusos kompakt gép karcsú váza 20 megapixeles felbontást és rengeteg hasznos funkciót rejt. Ez a remekül hordozható fényképezőgép mindig elsőrangú képeket készít.   

   

A 8x optikai zoom (25–200 mm) és az akár 16x Dynamic Fine Zoom* funkció jóvoltából közel kerülhet a történésekhez, a retusálás menüben pedig szórakoztató effektusokat adhat a felvételekhez, illetve a Glamour retusálás funkcióval biztosíthatja, hogy mindenki jól nézzen ki a képen. Az Automatikus program választó elvégzi az optimális beállításokat ön helyett, így ön a csodálatos fényképek komponálására összpontosíthat, miközben az objektív eltolásos VR az élesebb képek érdekében ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódásának hatását.

A gép, amelynek karcsú váza kiváló minőségű burkolatot kapott, hatféle divatos színváltozatban lesz megvásárolható, kerekített formái révén pedig kényelmesen simul a kézbe.

A fényképezőgép 20 megapixeles, nagy megapixelszámú CCD-képérzékelője éles, részletgazdag képeket készít, amelyek akár fénykép, akár plakát méretűre jól nagyíthatók. A sokoldalú retusálás menüben 32 különféle gyors effektus várja, hogy közvetlenül a felvételek elkészítése után három egyszerű lépésben alkalmazza őket. A fényképezőgép nemcsak külsőre vonzó, hanem szolgáltatásai is elsőrangúak: a külön videofelvétel gombbal például egyetlen érintésre elkezdheti a barátokról és családról szóló, mozgalmas videó készítését.

A COOLPIX S3600 hatféle divatos színben (kék, vörös, fekete, ezüst, rózsaszín és vonalas díszítésű rózsaszín) lesz kapható.

Nikon COOLPIX S6700 – Kerüljön közelebb a csillogáshoz

A COOLPIX S6700 fényképezőgép könnyedén készít lenyűgöző képeket. Olyan lelkes fotósoknak terveztük, akik nagy zoomos, kiváló teljesítményű, ugyanakkor karcsú és könnyű gépet keresnek. A gép 10x optikai zoomja kiterjeszthető a 20x Dynamic Fine Zoom* funkcióval, így ön a legváratlanabb pillanatokban is szinte az első sorból fotózhatja a történéseket.



Az objektív eltolásos VR (rázkódáscsökkentés) stabilan tartja a fényképezőgépet, így felvételei még a legnagyobb zoom használatakor is élesek maradnak. A 20 megapixeles CCD-képérzékelő tetszőleges fényviszonyok között részletgazdag képeket készít. Bátran rázoomolhat a történésekre az éles, HD felbontású videók készítésekor is, a nagyméretű, 7,5 cm-es LCD-képernyőn pedig könnyen komponálhatja meg a készülő filmeket. A barátok és családtagok mindig remekül festenek majd a képen a fejlett Glamour retusálás funkciónak köszönhetően, amellyel lágyíthatók a bőrtónusok, és segítségével akár sminkszerű hatás is elérhető. A Szuper élénk színtelítettségtől kezdve a Fényes opción át a Festmény hatásig összesen 32 gyors effektus áll rendelkezésre ahhoz, hogy műalkotást varázsoljon képeiből.

A COOLPIX S6700 fekete és vörös színben lesz kapható.

Nikon COOLPIX S2800 – Örökítse meg az életet menet közben

A 20 megapixeles COOLPIX S2800 az egyszerűség és a stílus szerencsés találkozása. A gép könnyedén készít remekbe szabott felvételeket. A COOLPIX S2800 karcsú, remekül hordozható fényképezőgép, amelynek nagy látószögű, 5x optikai zoom objektívje egyenesen a történések közepébe helyezi önt. A figyelemre méltó, 20 megapixeles CCD-képérzékelő csodálatos, részletgazdag felvételeket készít, amelyek akár fotó, akár plakát nagyságúra nagyítva kiváló minőségűek maradnak. A képeket visszajátszáskor egy sor beépített szűrőeffektussal teheti egyedibbé – például 32 gyors effektus közül választhat, amelyek között megtalálható a Kiválasztott szín is.



A COOLPIX S2800 hatféle élénk színben kapható. A gép karcsú, 20 mm-nél is vékonyabb váza kényelmesen elfér a kezében vagy a zsebében is. Barátait és családtagjait a legelőnyösebb oldalukról mutathatja be képein az Intelligens portré rendszernek köszönhetően, amely fényképezés közben jelzi, hogy mikor mosolyognak vagy éppen pislognak. A fejlett Glamour retusálás funkcióval fehérítheti a fogakat, és akár virtuálisan ki is sminkelheti portréalanyait. Az Automatikus program választó elvégzi ön helyett a szükséges beállításokat, így önnek nincs más dolga, mint célozni és kattintani.

A gyermekek és házi kedvencek filmsztárrá lépnek elő a HD (720p) felbontású videókon; a nagyméretű, 6,7 cm-es LCD-képernyőn a felvételek elkészítése és lejátszása egyaránt egyszerű. Az egygombos videofelvétel funkció jóvoltából ön sosem marad le a kihagyhatatlan pillanatokról, akár gyermeke fújja el a gyertyát a szülinapi tortáján, akár a kutyája üdvözli, amikor hazaér a munkából.

A COOLPIX S2800 hatféle színben (ezüst, fekete, vörös, rózsaszín, lila és vonalas díszítésű lila) lesz kapható.

 


 

Vissza