EgészségGPS – a patikakereső alkalmazás

Kütyü Magazin - 2014. január 15.

A HáziPatika.com új alkalmazásával gyorsan megtudhatjuk, hogy hol van a legközelebbi patika, sőt az ügyeletes gyógyszertárakról is informálódhatunk a segítségével.

A gyógyszervásárlás sokszor valódi kihívás: hétvégén lett rosszul a gyerek, szorít az idő, ismeretlen városban vagyunk – a kellemetlenség igazi rémálommá is válhat. Ilyen esetekben különösen jól jön a HáziPatika.com mobilalkalmazása, az EgészségGPS.

Az applikáció segítségével Magyarországon belül bárhol pillanatok alatt megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb eső egészségügyi intézményt vagy patikát, és a hozzá vezető legrövidebb utat. A folyamatosan frissülő adatbázisban gyógyszertárak, kórházak és egyéb gyógykészítményt értékesítő üzletek (benzinkutak, drogériák) mellett sürgősségi fogamzásgátlási ambulanciák és – egyelőre csak budapesti –  gyermekorvosi ügyeletek is szerepelnek. Az ügyeletes gyógyszertárak nyitva tartását nagyon nehéz nyomon követni, de az app adatbázisában naprakész információk találhatóak ezen a fronton is.

 

 

Az EgészségGPS nem csak megmutatja a legközelebbi megoldást, de meg is tervezi az útvonalat a kiválasztott célhoz, attól függően, hogy használója autóval, vagy tömegközlekedéssel kívánja megközelíteni. Az alkalmazással elérhető az intézmények részletes adatlapja telefonszámmal, nyitvatartási idővel, és értékelni is lehet őket.

Az EgészségGPS jelenleg Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokra érhető el, letöltése ingyenes a Play Áruházból.

 

Vissza