Bemutatkozott az Xperia E1

Kütyü Magazin - 2014. január 14.

A Sony a mai napon bemutatta legújabb androidos okostelefonját, az Xperia E1-et. A Sony vezető audiotechnológiáját ötvözte a kijelzők, a formatervezés, valamint a teljesítmény és tartalom terén elért szaktudásával. Ennek eredményeképpen született meg ezt a független szakértők által a kategóriájában a legjobbnak vélt okostelefon.

„Az Xperia E1-ben egyesül a Sony legjobb audiotechnológiája a prémium dizájnnal és a nagy teljesítményű hardverrel, létrehozva egy olyan okostelefont, amellyel vásárlóink ki tudják fejezni zene iránti szeretetüket”– nyilatkozta Calum MacDougall, a Sony Mobile Communications Xperia Marketingért felelős igazgatója. „Ez az új, zenei hangzást előtérbe helyező okostelefon az Xperia készülékeknél megszokott dizájnt, kijelző technológiát és tartalmakat kínálja.”

Kategóriájában a legjobb

Az Xperia E1 egy középkategóriás okostelefon nagyon komoly prémium készülékekre jellemző tulajdonságokkal. Az erős és gyors processzornak, az élénk 4”-os kijelzőnek, valamint a gyors adatforgalomnak köszönhetően az Xperia E1 teljesítmény tekintetében kategóriájában bármely másik telefont maga mögé utasítja. Miközben audio képességei kiemelik kategóriatársai közül.

 

 

Kiemelkedő zene-élmény bárhol

A Sony kulcsfontosságú audiotechnológiáit egyesítette az Xperia E1-ben létrehozva egy olyan okostelefont, amely nemcsak erőteljes, hanem tiszta hangzást is biztosít a 100 decibeles hangszóróval, melynek köszönhetően még egy motorkerékpár zaja sem zavarhatja meg a zenehallgatási élményed.

A ClearAudio+ mód segítségével a zenei élmény fokozható és optimalizálható, az xLOUD pedig biztosítja zeneszámaink tökéletes hangzását.

Intuitív Walkman vezérlés

A Sony Walkman technológiája egy több mint 30 éves múltra visszatekintő prémium audiotechnológia, melyet beépítettünk az Xperia E1 okostelefonba is. A „rázd és keverd” számléptetés és a dedikált Walkman gomb biztosítja a zeneszámok indítását és azok közti válogatást. A legújabb Sony “Walkman” alkalmazás megkönnyíti a telefonon található zeneszámok rendezését, lejátszási listák készítését, valamint a számok lejátszásán túl megosztását is.

 

 

 

Kristálytiszta 4-os kijelző

Minden funkciót az Xperia E1 élénk, ragyogó 4”-os érintőképernyőjén keresztül irányíthatsz. A Sony TV gyártásban szerezett tapasztalatára alapozva az Xperia E1 hasznosítja a digitális kijelző technológiáinkat a kiemelkedő vizuális élmények érdekében. Így akár filmnézés vagy fényképnézegetés közben is, a kijelző élettel teli és tiszta.

Zene mindenek felett

Az Xperia E1 Bluetoot képes, így ezen keresztül tud kapcsolódni a Sony összes eszközéhez. Legyen akár a SBH20 Sztereó Bluetooth fejhallgatód, ha zeneszámaidat csak Te szeretnéd élvezni, vagy akár Bluetooth music receiver BM10 készüléked, ha a zenét hangosabban szereted másoknál, az Xperia E1 a zenét mindennél fontosabbnak tartja.

Dual SIM, kompromisszumok nélkül

Az Xperia E1 dual variánsa egy egészen új élményt kínál a Sony legújabb két kártyás (dual SIM-es) technológiáinak felhasználásával. A felhasználók mindkét SIM-kártyához egyedi csengőhangokat állíthatnak be, és hívások vagy üzenetírások előtt könnyen és gyorsan válthatnak a két SIM-kártya között. A Sony két kártyás technológiájának köszönhetően mindkét SIM-kártya folyamatosan aktív lehet, így a felhasználók sosem mulasztanak el egyetlen hívást sem, még ha éppen beszélnek is a másik kártya használatával.

Az Xperia E1 és E1dual tulajdonságai:

·         4”-os WVGA (800 x 480) kijelző

·         Gyors 1.2 GHz kétmagos processzor, 512 MB RAM, 4GB belső tárhely

·         Walkman mód, „ráz és kever” irányítás, hardveres kezelőfelület az egyszerű zene rendszerezéshez

·         Gyors adat forgalom a Cat 14 HSPA+ -nak köszönhetően

·         Elérhető színek: fehér, fekete és lila

 

Vissza