Magyar navigáció a Mazda3-ban

Kütyü Magazin - 2013. december 24.

A Mazda3 másfél hónapja rendelhető a magyarországi márkakereskedésekben. Megjelenése merész, sportos, a SKYACTIV technika minden elemét hordozza, és MZD Connect rendszerén keresztül. Navigációs szoftverét pedig a magyar NNG Kft. fejlesztette: a vezető a nélkül marad online kapcsolatban a világgal, hogy figyelme elterelődne az útról és veszélyeztetné biztonságát.

Az új Mazda3 középkonzoljába beépített multimédiás megoldás az NNG iGO Navigációs motorján fut és a felhasználói élményt teljesen ösztönössé teszi az autóvezető számára. A pontosabb navigálást támogatja a több nyelvből választható hangvezérlés, az alapos hangfelismerő és a látványos 3D perspektívás navigáció. A MZD Connecttel támogatott navigációs rendszer az első a piacon, amely a vezető okostelefonját csatlakoztatva és annak internetkapcsolatán és letöltött alkalmazásain keresztül addicionális tartalmakat tesz elérhetővé.

A vezető dinamikus helykeresést indíthat, lekérdezheti a legjobb üzemanyagárakat, információkat kaphat az aktuális közlekedési dugókról és az időjárásról is. Mindezt az aktiválást követő első 60 napban ingyen tesztelheti. A csomaghoz hároméves ingyenes térképfrissítés is hozzátartozik évi két friss Teljes Európa térképverzióval. Az NNG és a Mazda 2014 elején induló közös portálja – melynek megjelenését a Mazda arculatára szabják – a térképfrissítésen felül szakszerű segítséget fog nyújtani az online szolgáltatásokban is.

 

 

Vissza