Képeken az Oppo R1

Farkas Norman - 2013. december 19.

Számos jó minőségű fotón csodálhatjuk meg az Oppo 2014-ben debütáló középkategóriás okostelefonját, mely leginkább karcsúságával emelkedik ki a tömegből.

Nemrég hallhattunk a kínai gyártó R1 (R829T) nevű készülékéről, melyet szuper, gyenge fényviszonyok között is remek képeket rögzítő kamerával harangoztak be. Nos, a minap nyilvánosságra került egy sor jó minőségű élőfotó a telefonról, aminek már technikai tudása sem titok többé.

Az alant látható képek alapján az Oppo R1 jól néz ki, amit leginkább a házán körbefutó fém keretnek és a mindössze 7,1 milliméteres karcsúságnak köszönhet.

Ami a készülék hardverét illeti, semmi különös nem került bele: meghajtásáért egy négymagos, 1,3GHz-es MediaTek (MT6582) processzor felel, amit 1GB RAM és 16GB tárhely egészít ki. Előlapját egy 5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású érintőkijelző és három kapacitív Android vezérlőgomb ékesíti, a hátlapján pedig egy 8 megapixeles, LED villanóval segített autofókuszos kamera csücsül. Utóbbi nem tűnik olyan ígéretesnek, mint azt az Oppo kedvcsinálója előrevetítette – de legalább a marketingesek jó munkát végeztek.

Az Oppo R1 megjelenéséről és várható áráról egyelőre nincs pontos infó, a várakozások szerint 2014-ben landolhat az üzletek polcain.

 



 

[Forrás: GSM Insider]

Vissza