Aksiprobléma Samsung S4-nél – egy felhasználó tapasztalatai [Videó]

Czipperer Dia - 2013. december 11.

Egy nemrég közzétett felmérés szerint a Samsung a második legnépszerűbb okostelefon márka az Egyesült Államokban. Azonban most felkerült az internetre egy videó, amit egy elégedettlen felhasználó töltött fel sérült Galaxy S4 készülékéről.

A Samsung zászlóshajóját, a Galaxy S4-et viszik, mint a cukrot. Ám, mégsem minden olyan tökéletes a készülék háza táján, mint gondoltuk. Legalábbis egy felhasználó által feltöltött videó erről árulkodik. Vajon egy apró hiba is lyukat üthet a gépezetben? Kell, hogy a probléma tömeges legyen, mint például a macskavizelet szagot árasztó Dell Latitude modelleknél?

Az S4 háza táján már korábban is merültek fel problémák, pont az akkumulátor kapcsán. Akkor Németország panaszkodtak a felhasználók a csökkenő teljesítményre, illetve megduzzadt aksikra. Akkor a Samsung ingyen kicserélte a rossz tartozékot.

Most szintén ezzel kapcsolatos gond adódott: egy kanadai felhasználó osztotta meg tapasztalatait a YouTube-on. Este felraskta telefon töltőre, majd arra ébredt, hogy nagy füst van: a készülék és a töltő is megégett.
 

 


A férfi most a Samsungnál próbálkozik a csere ügyében, mert a szervizközpont oda irányította, mivel náluk ez a folyamat hetekig is eltarthat. A vállalatnál azt mondták neki, szükségük van a videóra bizonyítékként.

A férfi elküldte a videót, és megjött a vállalattól az írásos válasz, ami teljes változatban itt olvasható. A csere feltételét többek között ahhoz kötötték, hogy a fiatalember távolítsa el a videót a YouTube-ról, és a cseremodellt annyiban határozták meg, hogy „hasonló", ami más készüléket is jelenthet. A férfi az egészet csak „bullshitnek” (hülyeség) nevezte, és a Samsungot az Apple-lel hasonlította össze, ahol hasonló nem fordulna elő. Az ügy végkimentetélőről és a dokumentum hitelességéről egyelőre nem lehet biztosat tudni.

 

 

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza